Om statusgennemgang

Annoncering med Google Ads omfatter mange faktorer og kræver tid at konfigurere. I den nye Google Ads-oplevelse findes "Statusgennemgang" på siden "Oversigt", og den viser vigtige advarsler, der kan hjælpe dig med at forstå og løse problemer med dine display- og remarketingkampagner. Der er tre typer advarsler:

1. Kritiske problemer vedrørende din kontos tilstand eller effektivitet, som skal løses, hvis der fortsat skal vises annoncer
  2. Problemer, der skal løses, hvis du vil udnytte dine annoncers fulde potentiale og sikre, at din kampagne er effektiv
  3. Oplysninger om din kontos tilstand, der informerer dig om, at komponenter i din displaykampagne fungerer som forventet

Fordele

Statusgennemgang er tilgængelig, så snart du begynder at bruge den nye Google Ads-oplevelse, og den kan hjælpe dig med at finde og løse problemer, der blokerer eller begrænser dine displaykampagner. Du kan f.eks. få en advarsel om, at én af dine annoncer ikke er blevet godkendt, og med ét klik kan du finde den annonce, de kampagner og de annoncegrupper, som den ikke godkendte annonce berører.

Sådan fungerer det

1. Vælg en displayenhed i navigationspanelet i venstre side af skærmen.
  2. Klik på Oversigt i sidemenuen til venstre, til højre for navigationspanelet.
  3. Kortet "Statusgennemgang" findes i højre side af skærmen, ved siden af effektivitetskortet. Dette kort viser op til to advarsler vedrørende problemer med din valgte displayenhed sammen med antallet af yderligere advarsler, der kan ses.
  4. Klik på Se for at se den komplette liste over advarsler, eller klik på en enkelt advarsel for at udvide den.

Advarslerne under Statusgennemgang er korte og indeholder oplysninger samt relevante links til de sider og artikler, du skal bruge for at løse problemer med dine displaykampagner. Statusgennemgang viser også advarsler, der giver dig besked om, når bestemte funktioner er klar til brug eller er blevet gennemgået og er kvalificerede til visning.

Almindelige advarsler i forbindelse med konfiguration af en konto

Annoncer afventer gennemgang

Nogle af dine annoncer stadig er under gennemgang
Advarselsmeddelelse 3 annoncer i din annoncegruppe er i øjeblikket under gennemgang
Løsning

Ingen påkrævet. Vent, til annoncerne er blevet godkendt (normalt inden for én hverdag).

Hvis du har oprettet eller redigeret din annonce for mere end én hverdag siden, og den stadig er markeret med "Under gennemgang" eller "Kvalificeret", kan du sende en anmodning om, at den bliver gennemgået.  Få flere oplysninger

Relaterede links

Løs problemer med displaykampagner