Appkampanjer från A till Ö

Öka antalet installationer och åtgärder med Googles maskininlärningsmotor

Är du redo att marknadsföra din app? Klicka här om du vill konfigurera en appkampanj.

Så fungerar det

Appkampanjer underlättar arbetet och gör det enkelt att marknadsföra dina appar i Googles största tjänster, som Sök, Google Play, YouTube och Googles Display-nätverk. Du behöver bara lägga till några rader text, ett bud och ett antal tillgångar. Resten optimeras för att hjälpa användarna att hitta dig.

Var appannonser visas

Så här används tillgångstyper för att skapa annonser

Skapa en kampanj

Kom igång med dessa detaljerade guider:

Skapa en appkampanj

Tillgångsspecifikationer och rekommendationer

Välj en budgivningsstrategi

Tips på hur du använder den nya Google Ads-upplevelsen

Mät kampanjresultaten

Ta reda på hur effektiva dina tillgångar är

Spåra konverteringar genom installationer och andra åtgärder

Spåra mobilappskonverteringar

Få utbildning

Inloggning krävs

Lär dig grunden för appkampanjer

Läs om annonstillgångar för appkampanjer

Skapa engagemang med din app

Nyheter och bloggar

Styr resultaten med annonstillgångar

Optimera för åtgärder i appen

Hitta fler stjärnkunder med appkampanjer

Vinn tillbaka användarna till din app

Om dynamisk remarketing för appar

Aktivera remarketing för din app

Konfigurera dynamisk remarketing för appar

Skapa en remarketinglista med mobilappsanvändare

Tips och riktlinjer

Skriv effektiva textannonser – Du kan hantera text på ett unikt sätt med appkampanjer när du skapar dina annonser, men det är ändå de grundläggande principerna som gäller. I den här artikeln hittar du de bästa metoderna för att skriva effektiva textannonser och vanliga misstag som du bör undvika.

Tillämpa uteslutningar på ditt innehåll – Läs om hur du utesluter specifika webbplatser eller förhindrar att dina annonser visas med vissa typer av innehåll.

Följ annonspolicyerna – Läs om appannonsspecifika policyer för att säkerställa att dina annonser följer Googles annonseringspolicyer.