App-campagnes van A tot Z

Installaties en acties genereren met behulp van de engine voor machine learning van Google

Klaar om te adverteren voor uw app? Klik dan hier om uw app-campagne in te stellen.

Hoe het werkt

Met app-campagnes kunt u het proces stroomlijnen, waardoor het eenvoudiger wordt uw apps te promoten via de meestgebruikte services van Google, waaronder Google Zoeken, Google Play, YouTube en het Google Display Netwerk. Voeg een aantal regels tekst, een bod, een aantal items toe en de rest wordt geoptimaliseerd om gebruikers voor u te vinden.

Waar app-advertenties worden weergegeven

Hoe itemtypen worden gebruikt om advertenties te maken

Uw campagne instellen

Ga aan de slag met deze stapsgewijze handleidingen:

Een app-campagne maken

Itemspecificaties en aanbevelingen

Een biedstrategie kiezen (Engelstalig)

Tips voor als u het nieuwe, verbeterde Google Ads gebruikt

Campagneprestaties meten

Inzicht in de effectiviteit van uw items

Conversies bijhouden voor installaties en andere acties

Conversies voor mobiele apps bijhouden

Starten met training

Inloggen verplicht

Meer informatie over de basisprincipes van app-campagnes

Meer informatie over advertentie-items voor app-campagnes

Betrokkenheid bij uw app genereren

Nieuws en blogs

Prestaties bevorderen met bestanden voor advertentiemateriaal (Engelstalig)

Optimaliseren voor in-app-acties (Engelstalig)

Meer hoogwaardige klanten vinden met app-campagnes (Engelstalig)

Gebruikers laten terugkeren naar uw app

Over dynamische remarketing voor apps

Remarketing voor uw app inschakelen

Dynamische remarketing voor apps instellen

Een remarketinglijst met mobiele-app-gebruikers maken

Tips en richtlijnen

Maak succesvolle tekstadvertenties: Hoewel app-campagnes op een unieke manier omgaan met tekst om uw advertenties te maken, zijn de basisprincipes nog steeds van toepassing. In dit artikel vindt u praktische tips om succesvolle tekstadvertenties te maken en informatie over hoe u vaak gemaakte fouten voorkomt.

Pas uitsluitingen toe op uw content: Lees meer informatie over hoe u voorkomt dat uw advertenties worden weergegeven op bepaalde sites of bij bepaalde typen content.

Volg het advertentiebeleid: Blijf op de hoogte van het beleid dat van toepassing is op app-advertenties om ervoor te zorgen dat uw advertenties voldoen aan het advertentiebeleid van Google.