Appkampagner fra A til Z

Øg antallet af installationer og handlinger ved hjælp af Googles program til maskinlæring

Er du klar til at annoncere for din app? Klik her for at konfigurere din appkampagne.

Sådan fungerer det

Appkampagner strømliner hele processen og gør det derved lettere for dig at promovere dine apps på tværs af Googles mest populære tjenester, heriblandt Google Søgning, Google Play, YouTube og Google Displaynetværket. Du skal bare tilføje et par tekstlinjer, et bud og nogle aktiver, hvorefter resten optimeres for at gøre det lettere for brugerne med at finde dig.

Her vises universelle appannoncer

Sådan bruges aktivtyper til at oprette apps

Konfigurer din kampagne

Kom godt i gang med disse trinvise vejledninger:

Opret en appkampagne

Specifikationer og anbefalinger til aktiver

Vælg en budgivningsstrategi

Tips til brug af den nye Google Ads-oplevelse

Mål kampagneeffektivitet

Find ud af, hvor effektive dine aktiver er

Spor konverteringer efter installationer og andre handlinger

Spor mobilappkonverteringer

Få undervisning

Login er påkrævet

Få grundlæggende oplysninger om appkampagner

Få oplysninger om annonceaktiver til appkampagner

Øg interaktionen med din app

Nyheder og blogs

Øg effektiviteten med aktiver til annoncemateriale

Optimer til handlinger i appen

Find flere af dine "stjernekunder" med AC

Få brugere tilbage til din app

Om dynamisk remarketing til apps

Aktivér remarketing for din app

Konfigurer dynamisk remarketing for apps

Opret en remarketingliste med brugere af mobilapps

Tips og retningslinjer

Skriv effektive tekstannoncer – Selvom appkampagner har en unik metode til håndtering af tekst til oprettelse af dine annoncer, gælder de grundlæggende principper stadig. I denne artikel kan du læse om optimale løsninger til at skrive effektive tekstannoncer og almindelige fejl, som du skal undgå.

Anvend ekskluderinger på dit indhold – Få flere oplysninger om, hvordan du ekskluderer specifikke websites eller forhindrer visse typer af indhold i at hoste dine annoncer.

Overhold annoncepolitikkerne: Læs om de specifikke politikker vedrørende appannoncer for at sikre dig, at dine annoncer overholder Googles annonceringspolitikker.