Huomautusten luominen ja muokkaaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda ja muokata huomautuksia ja katsella niiden historiaa. Kaikki tilin käyttäjät voivat lisätä, muokata tai poistaa huomautuksia Google Ads ‑kampanjan tai ‑mainosryhmän sivuilla. Lue lisätietoja seuraavasta.

Huomautusten luominen

Huomautuksia voidaan luoda useilla eri tavoilla sen mukaan, missä olet Google Adsissa. Lue seuraavasta lisää eri tavoista luoda huomautuksia.

Kehityskaavion kautta

Ensimmäinen ja helpoin tapa luoda huomautus on viedä hiiri kehityskaavion jonkin solmun päälle ja lisätä huomautus tietokortista, joka tulee näkyviin.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat tai Mainosryhmät.
  3. Käytä kehityskaavion yläpuolella olevaa päivämäärävalitsinta valitaksesi ajanjakson, jota haluat katsella.
  4. Vie hiiri sivun yläreunan kehityskaavion pyöreän solmun päälle. Neliskulmaiset solmut kuvastavat aiemmin luotuja huomautuksia, joita voit muokata.
  5. Klikkaa Lisää huomautus. Voit myös klikata Näytä kaikki huomautukset, jos haluat katsella ja muokata tätä kampanjaa tai mainosryhmää koskevia olemassa olevia huomautuksia.
    • Huomautus lisätään siihen mainosryhmään tai kampanjaan, jota olet katselemassa, kun luot huomautuksen. Jos et ole valinnut tiettyä kampanjaa tai mainosryhmää vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista, huomautus lisätään Google Ads ‑tilin tasolle.
  6. Kirjoita huomautuksen sisältö kohtaan Kirjoita huomautus.
  7. Klikkaa Tallenna.

Huomautuspaneelin kautta

Toinen tapa mahdollistaa huomautuksen lisäämisen mille tahansa päivämäärälle, ilman että sinun tarvitsee ensin valita tiettyä kohtaa kehityskaaviosta. Tällä tavalla voit myös katsella kaikkia olemassa olevia huomautuksia huomautuspaneelissa.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat tai Mainosryhmät.
  3. Klikkaa tulostaulukon yläpuolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta .
  4. Klikkaa Avaa huomautuspaneeli. Alla näet luettelon kaikista olemassa olevista huomautuksista.
  5. Valitse Lisää.
    • Huomautus lisätään siihen mainosryhmään tai kampanjaan, jota olet katselemassa, kun luot huomautuksen. Jos et ole valinnut tiettyä kampanjaa tai mainosryhmää vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista, huomautus lisätään Google Ads ‑tilin tasolle.
  6. Valitse päivämäärä.
  7. Kirjoita huomautuksen sisältö kohtaan Kirjoita huomautus.
  8. Klikkaa Tallenna.

Raporttitaulukon kautta

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat tai Mainosryhmät.
  3. Valitse kampanjat tai mainosryhmät luettelosta. Sininen valikkopalkki tulee näkyviin luettelon yläpuolelle.
  4. Klikkaa Lisää huomautus.
    • Huomautus lisätään vain valittuihin kampanjoihin tai mainosryhmiin.
  5. Valitse päivämäärä.
  6. Kirjoita huomautuksen sisältö kohtaan Kirjoita huomautus.
  7. Klikkaa Tallenna.

Huomautusten muokkaaminen

Voit muokata olemassa olevaa huomautusta huomautuspaneelin kautta tai suoraan kehityskaaviosta. On kaksi tapaa etsiä olemassa oleva huomautus.

Kehityskaavion kautta

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat tai Mainosryhmät.
  3. Vie hiiri kehityskaavion neliskulmaisen solmun päälle, niin näet huomautuksen. Näet kaikki kyseistä päivämäärää koskevat huomautukset yhdellä tietokortilla.
  4. Klikkaa kynäkuvaketta, niin voit muokata tätä huomautusta, tai klikkaa Näytä kaikki huomautukset, jos haluat avata huomautuspaneelin. Huomautuspaneeli vieritetään automaattisesti tämän huomautuksen kohdalle luettelossa.
  5. Vieritä ylös- tai alaspäin löytääksesi muokattavan huomautuksen.
  6. Aloita muokkaaminen klikkaamalla kynäkuvaketta.
  7. Kirjoita sisältö.
  8. Klikkaa Tallenna.

Huomautuspaneelin kautta

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat tai Mainosryhmät.
  3. Klikkaa heti kehityskaavion alapuolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta .
  4. Klikkaa Avaa huomautuspaneeli. Alla näet luettelon kaikista olemassa olevista huomautuksista.
  5. Vieritä alaspäin löytääksesi muokattavan huomautuksen.
  6. Aloita huomautuksen muokkaaminen klikkaamalla kynäkuvaketta tai poista huomautus klikkaamalla roskakorikuvaketta.
  7. Kirjoita sisältö.
  8. Klikkaa Tallenna.

Huomautushistorian katseleminen

Voit nähdä, milloin huomautukset on luotu tai milloin niitä on muokattu, ja kenen toimesta.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat tai Mainosryhmät.
  3. Vie hiiri kehityskaavion neliskulmaisen solmun päälle, niin näet kyseisen huomautuksen, tai klikkaa kehityskaavion alapuolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja klikkaa sitten Avaa huomautuspaneeli, niin näet kaikki huomautukset.
    • Huomautuksen lopussa kerrotaan, milloin se on luotu tai milloin sitä on muokattu viimeksi. Tämä tieto on saatavilla myös Muutoshistoriasta.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Tietoja huomautuksista