Sobre l'etiqueta de Google

Nota: ara l'etiqueta de lloc web global (gtag.js) és l'etiqueta de Google. Amb aquest canvi, tant les etiquetes gtag.js que tingueu instal·lades com les que instal·leu a partir d'ara tindran prestacions noves que us permetran fer més coses, millorar la qualitat de les dades i adoptar funcions noves, tot sense codi addicional.

L'etiqueta de Google (gtag.js) és una etiqueta única que podeu afegir al vostre lloc web per utilitzar diversos productes i serveis de Google. En comptes de gestionar diverses etiquetes per a comptes de producte de Google diferents, podeu utilitzar l'etiqueta de Google en tot el lloc web i connectar-la a diverses destinacions.

L'etiqueta de Google us permet enviar dades del vostre lloc web a destinacions de producte de Google enllaçades per mesurar l'efectivitat del vostre lloc web i dels anuncis. Actualment, només es pot accedir a l'etiqueta de Google i configurar-la des de Google Ads i Google Analytics 4.

Animació que mostra l'identificador de l'etiqueta i l'identificador de destinació a l'etiqueta de Google.

Atès que les tecnologies dels llocs web, com ara les galetes, continuen evolucionant a causa dels canvis en la privadesa, els navegadors i les normatives, és important que l'etiquetatge de tot el lloc web sigui d'alta qualitat per garantir la màxima precisió en el mesurament.

Quan estigueu a punt, podeu configurar l'etiqueta de Google.

Com funciona

Abans, havíeu de configurar una etiqueta de lloc web global (gtag.js). L'etiqueta de lloc web global ha evolucionat cap a l'etiqueta de Google.

La vostra etiqueta de Google (gtag.js) té un identificador d'etiqueta únic que podeu afegir al lloc web per utilitzar diversos productes i serveis de Google. En lloc de gestionar diverses etiquetes per a diferents comptes de producte de Google, podeu utilitzar una sola etiqueta de Google en tot el vostre lloc web i connectar l'identificador de l'etiqueta a diverses destinacions.

La nova pantalla "Etiqueta de Google" substituirà les pantalles de l'etiqueta de lloc web global existents a Google Ads i a Google Analytics, fet que us permetrà accedir a les funcions de mesurament sense afegir codi després de la configuració inicial. Els canvis en la configuració de l'etiqueta de Google afectaran totes les destinacions associades.

Avantatges

• Diverses etiquetes: si teniu més d'una etiqueta instal·lada al lloc web, podeu combinar-les per obtenir millors dades i gestionar-les des d'un sol lloc.
  • Gestió de l'accés: ara també podeu gestionar l'accés dels usuaris a la configuració de l'etiqueta independentment de l'accés als altres productes, fet que us dona més control sobre qui té accés a canviar la configuració dels mesuraments essencials.

Què canvia?

Ara veureu la pantalla nova de l'etiqueta de Google als comptes de Google Ads i Google Analytics.

Il·lustració de la pestanya Configuració a l'etiqueta de Google.

Nota: totes les etiquetes de lloc web global s'han convertit en etiquetes de Google. Si teniu una etiqueta de lloc web global al lloc web, no cal que actualitzeu el lloc per utilitzar l'etiqueta de Google.

Quan estigueu a punt, podeu fer el següent:

1. Configurar l'etiqueta de Google
  2. Configurar i gestionar el consentiment dels usuaris
  3. Definir les opcions de configuració de l'etiqueta de Google
  4. Gestionar l'etiqueta de Google (opcional)
  5. Gestionar els usuaris de l'etiqueta de Google (opcional)

Gestió d'usuaris

Podeu gestionar els usuaris des de la pestanya "Administrador" de l'etiqueta de Google. La configuració de la gestió d'usuaris de l'etiqueta de Google us permet gestionar l'accés dels usuaris a la configuració de l'etiqueta de manera independent de l'accés als altres productes que tingueu.

Seguretat i privadesa del seguiment de llocs web

Les normes de seguretat de Google són estrictes. Els productes de Google només recullen dades en pàgines en què heu implementat les etiquetes associades.

Heu d'assegurar-vos que doneu als usuaris informació clara i completa sobre les dades que recolliu als vostres llocs webs i, sempre que ho exigeixi la llei, que n'obteniu el consentiment per recollir-les.

Nota: si quan ho exigeixi la llei no teniu el consentiment dels usuaris per recollir, compartir i utilitzar dades personals a fi de personalitzar els anuncis, assegureu-vos de desactivar la recollida de dades de remàrqueting. Obteniu informació sobre com es pot modificar l'etiqueta de Google a fi de desactivar la recollida de dades de remàrqueting per a usuaris concrets.