Tietoja Gmail-kampanjoiden automaattisista päivityksistä

Teemme tarvittaessa automaattisesti seuraavat muutokset:

Seuraavat asetukset muuttavat ja saattavat vaikuttaa kampanjaasi, esimerkiksi kasvattamalla kulutusta, koska ne eivät ole yhteensopivia uuden Gmail-kampanjan alatyypin kanssa:

• Näyttötiheyden rajoitus: Näyttötiheyden rajoitusta ei enää määritä Google Adsin käyttäjä. Jatkossa rajoituksen määrittää kaikissa Gmail-kampanjoissa Google Ads.
  • Mobiili-/tablettiluokat (sovellus, välimainos, internet): Gmail-mainosten näyttämisessä tuetaan vain ylätason luokkia (kuten Mobiili), eli alaluokkia (kuten Mobiilisovellusten välimainoksia) ei tueta. Jos valittuna on alaluokka, käytämme ylätason luokkaa.
  • Gmail-sovellukset eivät enää sisälly GMob-mobiilisovelluksen mainos (muu kuin välimainos) ‑sisältötyyppiin. Jos olet ottanut tämän asetuksen käyttöön, Gmail-kampanjoissasi voi alkaa näkyä Gmail-sovellusliikennettä. Jos haluat jatkossa sulkea pois Gmail-sovellukset, käytä kampanjasi Asetukset-kohdan Laitteet-osion vaihtoehtoa Määritä erityiskohdistus laitteille. Huom. Tämä muutos koskee kaikkia Gmail-kampanjoita – myös niitä, joita emme voi päivittää.

Poistamme seuraavat asetukset ja kohdistukset, joilla ei ole vaikutusta kampanjaasi ja jotka eivät ole yhteensopivia uuden Gmail-kampanjan alatyypin kanssa:

• sijaintivaihtoehdot (AOI)
  • sisällön poissulkemiset (paitsi poissuljettu GMob-mobiilisovelluksen mainos (muu kuin välimainos), katso yllä)
  • oma asiasta kiinnostunut yleisö
  • sijoittelut
  • sisällön avainsanat
  • Kolmannen osapuolen uudelleenmarkkinointiluettelot