Sobre les actualitzacions automàtiques de les campanyes de Gmail

Aplicarem automàticament els canvis que s'indiquen a continuació en cas que sigui necessari:

Les opcions de configuració següents canviaran i és possible que afectin la vostra campanya (per exemple, poden augmentar-ne la despesa, ja que no són compatibles amb el nou subtipus de campanya de Gmail):

• Límit de freqüència: els usuaris de Google Ads ja no especificaran el límit de freqüència de les campanyes de Gmail, sinó que ho farà Google Ads.
  • Categories de mòbils/tauletes (aplicació, intersticial o web): la publicació de Gmail només admet categories de nivell superior (p. ex., Mòbil), però no subcategories (p. ex., Intersticial d'aplicació per a mòbils). Si se selecciona una subcategoria, n'activarem la categoria de nivell superior.
  • Les aplicacions de Gmail ja no s'inclouran al tipus de contingut "Aplicació mòbil no intersticial de GMob". Si heu activat aquesta opció de configuració, és possible que el trànsit de l'aplicació Gmail es comenci a reflectir a les campanyes de Gmail. Per excloure les aplicacions de Gmail d'ara endavant, accediu a la pàgina "Configuració" de la campanya en qüestió i, a la secció "Dispositius", utilitzeu l'opció "Defineix una segmentació específica per dispositius". Nota: aquest canvi s'aplicarà a totes les campanyes de Gmail, incloses les que no podem actualitzar.

Traurem les opcions de configuració o les segmentacions següents que no afectin la campanya ni s'admetin al nou subtipus de campanya de Gmail:

• Opcions d'ubicació (AOI)
  • Exclusions de contingut (excepte l'exclusió Aplicació mòbil no intersticial de GMob que s'indica més amunt)
  • Afinitat personalitzada
  • Emplaçaments
  • Paraules clau de contingut
  • Llistes de remàrqueting de tercers