Løs problemer med å importere anropskonverteringer

Hvis du vil spore telefonsamtaler som fører til salg eller andre verdifulle kundehandlinger, kan du importere data om anropskonverteringer til Google Ads. Fra tid til annen kan det totale antallet konverteringer som er registrert i Google Ads, ikke være som du forventer.

I denne artikkelen forklarer vi vanlige årsaker til at noen av anropskonverteringene dine ikke blir talt.

Google-viderekoblingsnumrene dine er ikke aktivert

For at Google Ads skal kunne matche anrop med annonser, må Google-viderekoblingsnumre være aktivert i anropselementene og anropsannonsene dine når du mottar anropene.

Filen din inneholder anrop fra andre kilder

Bare anrop fra klikk for å ringe- og oppringningsannonser fra Google kan knyttes til annonser og importeres i Google Ads. Hvis du laster opp en fil med andre kilder, telles ikke disse anropene som konverteringer.

Folk ringer uten å ha klikket på anropselementene eller anropsannonsene dine

Hvis noen ringer telefonnummeret i annonsen din manuelt, belaster vi deg ikke for anropet – selv om samtalen er generert av annonsen. Disse kostnadsfrie anropene telles ikke som konverteringer.

Filen inneholder uriktige data

Hvis du tar med uriktige data i filen du har importert, får du en feilmelding, eller konverteringene dine blir ikke talt. Her er et par ting du bør være oppmerksom på:
  • Hvis du har flere Google Ads-kontoer, må du påse at du laster opp konverteringene til den rette kontoen.
  • Sjekk at tidssonen er riktig, og at du bruker et av de støttede klokkeslett- og tidssoneformatene. For å unngå feil ved overgangen til sommertid og vintertid anbefaler vi at du bruker tidssoneformatene i denne listen.

Filen inneholder for mange rader

Filen for import av konverteringer kan ikke inneholde mer enn 25 000 rader.