Sobre el seguiment en paral·lel

El seguiment en paral·lel és obligatori per a les campanyes de cerca, de compres, de display i de vídeo. En el cas de les campanyes d'hotels, és opcional. Alguns comptes continuaran veient el commutador de seguiment en paral·lel a la configuració del compte, però aquesta opció és aplicable només a les campanyes d'hotels.

El seguiment en paral·lel us ajuda a carregar la pàgina de destinació més ràpidament, cosa que pot reduir la pèrdua de visites i generar un augment de conversions i una millora del rendiment de l'anunci. Aquest tipus de seguiment redirigeix els clients des del vostre anunci directament a l'URL final mentre es mesuren els clics en segon pla (sense transferir-los abans als URL de seguiment).

Important

Pregunteu al vostre proveïdor de solucions de mesurament de clics si el seu sistema és compatible amb el seguiment en paral·lel. La compatibilitat pot variar segons les funcions concretes que hàgiu activat. Si hi ha problemes d'incompatibilitat, pot ser que el mesurament de clics deixi de funcionar. Si sou un proveïdor de solucions de mesurament de clics, podeu obtenir més informació a la guia per a partners.

Com funciona

Animació que mostra com funciona el seguiment en paral·lel.

Amb el seguiment en paral·lel, els clients arriben directament a la pàgina de destinació mentre el mesurament de clics es duu a terme en segon pla.

Així és com funciona el seguiment en paral·lel:

1. El client fa clic a l'anunci.
  2. El client veu la pàgina de destinació.

Alhora, i en segon pla:

1. Es carrega el sistema de seguiment de clics de Google Ads.
  2. Es carrega l'URL de seguiment.
  3. Si utilitzeu més d'un sistema de seguiment de clics, es poden carregar redireccions addicionals.

Si no utilitzeu el seguiment en paral·lel, en fer clic a l'anunci els clients han de passar per una o més redireccions abans d'arribar a la pàgina de destinació. És a dir, els clients tarden més a arribar a la pàgina de destinació.

Sense el seguiment en paral·lel, el seguiment funciona de la manera següent:

1. El client fa clic a l'anunci.
  2. Es carrega el sistema de seguiment de clics de Google Ads.
  3. Es carrega l'URL de seguiment.
  4. Es carreguen els possibles URL de seguiment addicionals.
  5. El client veu la pàgina de destinació.