Tietoja tilin sisäisistä ilmoituksista

Kun Google Adsissa on tietoja, jotka haluamme sinun näkevän välittömästi, näytämme ilmoituksen suoraan tililläsi helposti löydettävässä paikassa.

Google Adsin ilmoitukset palvelevat yleensä jotakin seuraavista tarkoituksista:

• Niissä ilmoitetaan mainostesi näyttämiseen tai kampanjasi määrityksiin liittyvistä mahdollisista ongelmista.
  • Niissä kerrotaan Google Adsin uusista ominaisuuksista tai päivityksistä.
  • Niissä on ehdotuksia mahdollisuuksista, jotka voivat auttaa parantamaan kampanjasi tuloksia.

Esimerkkejä tilin sisäisistä ilmoituksista

Tiliäsi koskevat tärkeät ilmoitukset on merkitty punaisella kolmiolla . Näissä viesteissä ilmoitetaan tiliin liittyvistä kriittisistä ongelmista. Voit saada tällaisen ilmoituksen esimerkiksi silloin, jos mainoksesi eivät näy tai laskutustietosi ovat vanhentuneet.

Uusia Google Ads ‑ominaisuuksia tai järjestelmäpäivityksiä koskevat ilmoitukset on merkitty sinisellä infokuvakkeella Info_icon. Näissä ilmoituksissa voidaan kertoa vaikkapa uusista raporteista, joiden avulla voit seurata mainontasi kehitystä eri tavalla, tai uudesta työkalusta, jolla voit valita parempia avainsanoja.

Tilin kehityksen parantamismahdollisuuksia koskevat ilmoitukset on merkitty keltaisella lampulla Opportunities_yellow_bulb. Nämä ehdotukset on räätälöity nimenomaan sinun tiliäsi varten, ja niissä neuvotaan yleensä tekemään tiettyjä asioita, kuten lisäämään avainsanoja tai kohdistusvaihtoehtoja, joilla voit tavoittaa enemmän asiakkaita.

Ilmoitusten katsominen Google Ads ‑tilillä

Tärkeimmät ilmoitukset, kuten ne, joissa kerrotaan, ettei mainoksiasi näytetä, näkyvät punaisessa palkissa näytön yläosassa.

Tärkeät mutta vähemmän kriittiset ilmoitukset näkyvät esikatselupalkissa näytön yläosassa. Jos haluat nähdä luettelon kaikista ilmoituksista, klikkaa esikatselupalkista Näytä kaikki.

Klikkaamalla esimerkiksi Näytä tai Korjaa siirryt ongelman ratkaisemiseen liittyville sivuille. Klikkaamalla Lisätietoja voit puolestaan lukea ongelmasta Google Adsin ohjekeskuksesta. Jos haluat poistaa ilmoituksen luettelosta, valitse Hylkää.

Jos odottamassa on vain alhaisen prioriteetin ilmoituksia, esikatselupalkki ei ole näkyvissä. Sen sijaan näytön yläosassa näkyy huutomerkki kellokuvakkeen vieressä. Saat viestit näkyviin klikkaamalla huutomerkkiä.
Voit myös muuttaa asetuksia, jos haluat saada ilmoitukset sähköpostitse.