Vurder resultatene til landingssidene dine

Det er viktig å sjekke resultatene til landingssidene dine med jevne mellomrom for å forstå hvordan folk samhandler med nettsidene dine. Det beste stedet å få en oversikt over denne informasjonen er på «Landingssider»-siden.

På «Landingssider»-siden kan du:

• se de utvidede landingssidene som er knyttet til hver av landingssidene dine
  • identifisere hvilke av sidene dine som kan gi en bedre opplevelse på mobilenheter
  • kontrollere mobilvennligheten til en side eller om siden lastes som en gyldig Accelerated Mobile Page (AMP)

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker «Landingssider»-siden. Hvis du vil ha en mer grundig titt på informasjonen som vises på denne siden, kan du lese mer om «Landingssider»-siden.

Resultater for landingssider i Google Ads

For å få se teksting på språket ditt, slå på YouTube-teksting. Klikk på Innstillinger-ikonet nederst i videospilleren, velg «Teksting», og angi så ønsket språk.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Landingssider i sidemenyen til venstre. Se hvilke sider som ikke er optimalisert for mobilenheter ved å se på kolonnene «klikkfrekvens for mobilvennlige sider» og «klikkfrekvens for gyldige AMP-sider».
    • Hvis en landingsside ikke anses som mobilvennlig hver gang av Googles test for mobilvennlighet, vil prosentandelen i kolonnen «klikkfrekvens for mobilvennlige sider» være mindre enn 100 %. Hvis en side ikke mottar noen klikk fra mobilenheter, vil verdien i kolonnen være «–».
    • Hvis en landingsside ikke alltid lastes som en gyldig AMP-side når folk klikker på annonsen din, vil prosentandelen i kolonnen «klikkfrekvens for gyldige AMP-sider» være mindre enn 100 %. Hvis en side ikke har AMP-kode, vil verdien i kolonnen være «–».
  3. Klikk på Vis utvidede landingssider under linken til en landingsside. Du vil da se en liste over utvidede nettadresser for landingssiden for den landingssiden.
  4. For å identifisere hvilke sider brukerne har hatt flest interaksjoner på, se på kolonnene «Klikk», «Visn.» (visninger) og «CTR» (klikkfrekvens). Som med de andre Google Ads-rapportene dine, kan du segmentere og filtrere dataene i disse kolonnene, eller du kan laste ned og lagre hele tabellen.
  5. Sånn kan du se de utvidede landingssidene for flere enn én landingsside:
    1. Klikk på Landingssider i sidemenyen til venstre.
    2. Merk av i boksen ved siden av to eller flere landingssider.
    3. Klikk på Se utvidede landingssider når den blå linjen vises ovenfor tabellen.

Merk

Klikkene som er rapportert på «Landingssider»-siden inneholder bare overskriftsklikk som førte til en landingsside, så de samsvarer ikke med antall klikk som er rapportert på sidene «Kampanjer» eller «Annonser og utvidelser». Disse sidene inneholder klikk til kart, telefonnumre og andre utvidelser.