Sähköposti-ilmoitusten asetusten muuttaminen

Saat sähköposti-ilmoituksia Google Ads ‑tiliäsi koskevista tärkeistä asioista. Halutessasi voit saada sähköpostitse myös muuntyyppisiä ilmoituksia.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata sähköposti-ilmoitusten asetuksia. Lisätietoja on artikkelissa Tietoja sähköposti-ilmoituksista.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Asetukset.
  4. Siirry Ilmoitukset-sivulle klikkaamalla sivun yläosasta Ilmoitukset.
  5. Sähköposti-ilmoitusten tyypit näkyvät Ilmoituskategoriat-sarakkeessa. Valitse Sähköpostiasetukset-sarakkeesta haluamasi sähköpostiasetus kullekin ilmoitustyypille.

Muistettavaa

• Kampanjan ylläpitoilmoitukset- ja Hylätyt mainokset ja käytäntöilmoitukset ‑kategorioihin liittyviä seikkoja:
    • Jos olet Google Ads ‑tilin ainoa käyttäjä, sinun on valittava, haluatko saada kaikki ilmoitukset vai vain kaikkein tärkeimmät ilmoitukset.
    • Jos Google Ads ‑tilillä on useita käyttäjiä, vähintään yhden käyttäjän on vastaanotettava joko kaikki ilmoitukset tai vain kaikkein tärkeimmät ilmoitukset.
  • Laskutusilmoituksia voidaan muuttaa muokkaamalla maksuyhteyshenkilöitä.