Rediger dine præferencer mht. underretning via mail

Du modtager underretninger via mail, når der er vigtige oplysninger om din Google Ads-konto. Du kan også vælge at modtage andre typer underretninger via mail.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du redigerer dine præferencer mht. underretning via mail. Du kan også læse Om underretninger via mail for at få flere baggrundsoplysninger.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  4. Klik på Underretninger øverst for at åbne siden Underretninger.
  5. I kolonnen "Underretningsemner" kan du se de forskellige typer underretning via mail. I kolonnen "Mailindstillinger" skal du vælge den foretrukne mailindstilling for hver type.

Husk!

• Hvis der er tale om "underretninger om kampagnevedligeholdelse" og "underretninger om afviste annoncer og politikrelaterede underretninger":
    • Hvis du er den eneste bruger af en Google Ads-konto, skal du vælge, om du vil modtage alle underretninger eller kun de vigtigste underretninger.
    • Hvis der er flere brugere af Google Ads-kontoen, skal mindst én bruger vælge, om det er alle underretninger eller kun de vigtigste underretninger, der skal modtages.
  • Indstillingerne for faktureringsrelaterede underretninger kan ændres ved at redigere betalingskontaktpersoner.