Over het menu Instellen

Het menu Instellen in uw Google Ads-account linkt naar pagina's waar u accountspecifieke taken kunt uitvoeren, zoals factureringsgegevens updaten en gebruikers toegang tot het account geven.

In dit artikel wordt een overzicht gegeven van de opties die beschikbaar zijn in het menu Instellen.

Gekoppelde pagina's in het menu Instellen

U kunt het menu Instellen bekijken door rechtsboven in uw account op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] te klikken. Hieronder vindt u de 5 pagina's die u vanuit het menu Instellen kunt openen en wat u op elke pagina kunt doen.