Se konverteringer fra butikkbesøk

Hvis du vil fokusere på besøkene på de fysiske beliggenhetene til bedriften din som var påvirket av annonseklikk en synlig visning (også kalt konverteringer fra butikkbesøk), kan du gjøre denne informasjonen mer synlig i rapportene dine på flere måter.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan se data om butikkbesøk i rapportene dine.

Vi går rett på med veiledningen for dette. Hvis du ønsker å få en oversikt over konverteringer fra butikkbesøk først, kan du lese artikkelen Om konverteringer fra butikkbesøk.

Merk: Butikkbesøk som kan tilskrives synlige visninger, er bare tilgjengelige for kampanjer i Displaynettverket eller annonser som vises på Google Displaynettverk.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Konverteringer fra butikkbesøk legges til i «Alle konverteringer»-kolonnen i kampanjerapportene dine. Hvis du ikke allerede har lagt til denne kolonnen i rapportene, må du gjøre det nå:

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Kolonner-menyen ovenfor statistikktabellen.
  4. Velg Endre kolonner på rullegardinmenyen.
  5. Klikk på Konverteringer under «Velg beregninger».
  6. Velg Alle konv. ved å klikke på pilikonet.

«Alle konverteringer»-kolonnen vises heretter i rapportene dine. Butikkbesøk er tilgjengelige på nivåene kampanje, annonsegruppe og søkeord (samt på produktgruppenivå for Shopping-kampanjer), og de kan segmenteres etter enhet. For å se butikkbesøkene atskilt fra de andre konverteringene dine, for eksempel telefonsamtaler eller handlinger på nettstedet, følg veiledningen nedenfor for å segmentere kolonnene. Før du setter i gang, må du påse at du har lagt til «Alle konverteringer»-kolonnen i rapportene dine.

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Segment-rullegardinmenyen. Velg Konverteringer og deretter Konverteringskilde eller Konverteringsnavn.
  4. Nå er dataene i radene oppført etter type konverteringshandling. Du kan se dataene om butikkbesøkene i den aktuelle raden for konverteringshandlinger fra butikkbesøk.

Hvis du vil se butikkbesøkene i en separat kolonne uten å måtte segmentere kampanjene dine, kan du også legge til en egendefinert kolonne ved å følge veiledningen nedenfor. Før du setter i gang, må du påse at du har lagt til «Alle konverteringer»-kolonnen i rapportene dine.

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Kolonner-rullegardinmenyen, og velg deretter Endre kolonner.
  4. Velg «Egendefinerte kolonner»-kategorien til venstre.
    • Hvis du aldri før har opprettet egendefinerte kolonner, vises det en dialogboks.
    • Hvis du har opprettet egendefinerte kolonner tidligere, klikker du på + Kolonne.
  5. Skriv inn navnet på den nye kolonnen i Kolonnenavn-feltet. Dette navnet vises i overskriften.
  6. I «Kolonnebeskrivelse»-feltet skriver du en beskrivelse av kolonnen. Teksten du skriver her vises når du holder markøren over ? ved siden av kolonnenavnet.
  7. Klikk på Beregning-menyen, og velg Konverteringer og så Alle konv
  8. Klikk på Konverteringer i listen nedenfor, og velg deretter Konverteringskilde eller Konverteringsnavn
  9. Velg navnet på konverteringshandlingen fra butikkbesøk under «Valgt segment».
  10. Klikk på Lagre. Den nye kolonnen legges automatisk til blant kolonnene dine.
  11. Klikk på Bruk for å bruke den egendefinerte kolonnen i datatabellen din.

Link til beslektet innhold