Kivijalkakaupassa käynti ‑konversioiden tutkiminen

Jos haluat keskittyä seuraamaan yrityksesi fyysisiin toimipisteisiin kohdistuvia käyntejä (joita kutsutaan myös kivijalkakaupassa käynti ‑konversioiksi), jotka ovat saaneet alkunsa mainoksen klikkauksesta tai katseltavissa olevasta näyttökerrasta, voit tehostaa tämän datan näkymistä raporteissasi monin eri tavoin.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tutkia kivijalkakaupassa käyntejä koskevaa dataa raporteissasi.

Tässä artikkelissa keskitytään ohjeisiin. Aiheeseen liittyvä yleiskatsaus on artikkelissa Tietoja kivijalkakaupassa käynti ‑konversioista.

Huom. Näkyvien impressioiden ansioksi lasketut käynnit kivijalkakaupassa ovat käytettävissä vain sellaisissa Display-verkoston kampanjoissa tai mainoksissa, joita näytetään Google Display ‑verkostossa.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Kivijalkakaupassa käynti ‑konversiot lisätään kampanjaraporttiesi Kaikki konversiot ‑sarakkeeseen. Jos et ole vielä lisännyt tätä saraketta raportteihisi, lisää se seuraavasti:

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa Sarakkeet-valikkoa.
  4. Valitse avattavasta valikosta Muokkaa sarakkeita.
  5. Klikkaa Valitse tiedot ‑kohdasta Konversiot.
  6. Valitse Kaikki konv. klikkaamalla nuolikuvaketta.

Raporteissasi näkyy nyt Kaikki konversiot ‑sarake. Kivijalkakaupassa käynnit ovat käytettävissä kampanja-, mainosryhmä- ja avainsanatasolla (ja Shopping-kampanjoissa tuoteryhmätasolla), ja ne voidaan ryhmitellä laitteen mukaan. Jos haluat seurata kivijalkakaupassa käyntejä erillään muista konversioista, kuten verkkosivuston toiminnoista tai puheluista, ryhmittele sarakkeesi alla olevien ohjeiden mukaan. Varmista ennen aloittamista, että olet jo lisännyt Kaikki konversiot ‑sarakkeen raportteihisi.

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa avattavaa Ryhmittele-valikkoa. Valitse ensin Konversiot ja sitten Konversion lähde tai Konversion nimi.
  4. Näet rivejä, joiden data on ryhmitelty konversiotapahtumien mukaan. Kun haluat nähdä kivijalkakaupassa käynnin tiedot, etsi kivijalkakaupassa käynti -konversiotoiminnon sisältävä rivi.

Jos haluat nähdä kivijalkakaupassa käynnit erillisessä sarakkeessa ryhmittelemättä kampanjoita, voit lisätä myös oman sarakkeen seuraavasti: Varmista ennen aloittamista, että olet jo lisännyt Kaikki konversiot ‑sarakkeen raportteihisi.

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa avattavaa Sarakkeet-valikkoa ja valitse Muokkaa sarakkeita.
  4. Valitse vasemmalta Omat sarakkeet ‑luokka.
    • Jos et ole koskaan luonut omaa saraketta, näkyviin tulee valintaikkuna.
    • Jos olet luonut oman sarakkeen aiemmin, klikkaa + Sarake.
  5. Kirjoita Sarakkeen nimi ‑kenttään uuden sarakkeen nimi. Tämä nimi näytetään sarakkeen otsikossa.
  6. Kirjoita Sarakkeen kuvaus ‑kenttään sarakkeesi kuvaus. Kyseinen teksti näytetään aina, kun viet hiiren sarakkeen nimen vieressä olevan kysymysmerkin (?) päälle.
  7. Klikkaa Tieto-valikkoa, valitse Konversiot ja sen jälkeen Kaikki konversiot
  8. Klikkaa alla olevasta luettelosta Konversiot ja valitse sitten Konversion lähde tai Konversion nimi
  9. Valitse Valittu segmentti ‑kohdasta kivijalkakaupassa käynti ‑konversiotapahtumasi nimi.
  10. Klikkaa Tallenna. Uusi oma sarake lisätään automaattisesti sarakkeisiisi.
  11. Käytä omaa saraketta datataulukossasi klikkaamalla Käytä.