Vis butiksbesøgskonverteringer

Hvis din konto er kvalificeret til butiksbesøgskonverteringer, og du er interesseret i at måle, hvordan Google-Ads-interaktioner påvirker besøg på din virksomheds fysiske lokationer, kan du konfigurere dine rapporter til at gøre data om butiksbesøgskonverteringer synlige.

I denne artikel giver vi dig større indsigt i dataene om butiksbesøg i dine rapporter. Få flere oplysninger om butiksbesøgskonverteringer

Grundlæggende oplysninger om rapportering af butiksbesøg

En animeret GIF-fil, der viser, hvordan du tilføjer foruddefinerede tilpassede kolonner for butiksbesøg.

Butiksbesøgskonverteringer kan blive vist i forskellige kolonner i dine Google Ads-rapporter. Det er vigtigt, at du konfigurerer de rette kolonner for butiksbesøg i dine rapporter, så du kan se de opnåede konverteringer (kolonnerne ikke er inkluderet som standard). Her er de kolonner, der kan tilføjes for butiksbesøg:

• "Butiksbesøg"
  • "Pris pr. butiksbesøg"
  • "Butiksbesøgsprocent (antal butiksbesøg ift. antal interaktioner)"
  • "Værdi af butiksbesøg"
  • "Værdi af butiksbesøg ift. pris"
  • "Værdi af butiksbesøg ift. antal interaktioner"
  • "Værdi pr. butiksbesøg"
  • "Visningskonverteringer i form af butiksbesøg"
Bemærk!
  • Nogle af kolonnerne for butiksbesøg er ikke kompatible med YouTube- eller videokampagner.
  • Disse kolonner er kun tilgængelige i rapporterne for kampagner, annoncegrupper og søgeord.

Hvis du vil inkludere butiksbesøgskonverteringer i rapporteringskolonnen "Konverteringer", skal du angive målet butiksbesøg som et standardmål på kontoniveau.

Forskellen på kolonnen "Konverteringer" og kolonnen "Alle konverteringer"

Som standard rapporteres butiksbesøg i kolonnen "Alle konverteringer", som giver dig et overblik over alle de konverteringer, som dine Google Ads-kampagner genererer (herunder konverteringer, som du ikke specifikt byder på). Du kan bruge kolonnen "Konverteringer" til at tilpasse data i dine rapporter og til at styre, hvordan du byder på konverteringer.
Bemærk! Hvis du inkluderer butiksbesøg i kolonnen "Konverteringer", inkluderes de også i dine Smart Bidding-strategier for søge- og Shopping-kampagner.

Forskellen på klikbaserede og visningsbaserede butiksbesøg

Afhængigt af netværket og de typer kampagner, du kører, er der to typer butiksbesøg, der kan blive vist på din Google Ads-konto: Klikbaseret og visningsbaseret. Klikbaserede butiksbesøg spores under kolonnen "Butiksbesøg", mens visningsbaserede butiksbesøg (butiksbesøg genereret af synlige eksponeringer) spores under kolonnen "Visningskonverteringer i form af butiksbesøg". Hvis din konto rapporterer visningskonverteringer i form af butiksbesøg, inkluderes de som standard ikke i kolonnen "Alle konverteringer". I stedet inkluderes butiksbesøgskonverteringer i kolonnen "Visningskonverteringer".
Bemærk! Butiksbesøg, der tilskrives synlige eksponeringer, er kun tilgængelige for kampagner, der kører annoncer på YouTube, Google Displaynetværket og Google Maps. Disse omfatter video-, display- og Smart Shopping-kampagner.

Avanceret vejledning

Du kan tilpasse dine rapporter om butiksbesøg i Google Ads for f.eks. at segmentere dine konverteringsdata eller tilføje kolonnerne "Alle konverteringer" og "Visningskonverteringer" for at se butiksbesøg med andre konverteringshandlinger.

Få butiksbesøg vist som en del af "Alle konverteringer"

Du kan få butiksbesøg vist sammen med andre typer konverteringshandlinger ved hjælp af kolonnerne "Alle konverteringer" og "Visningskonverteringer".

Bemærk! Kolonnen "Alle konv." indeholder alle konverteringer (inklusive konverteringsmål), der ikke er valgt som standard på kontoniveau, og sekundære konverteringshandlinger.

Butiksbesøgskonverteringer føjes til kolonnen "Alle konverteringer" i dine kampagne-, annoncegruppe-, søgeords- og produktgrupperapporter (for Shopping-annoncer). Sådan føjer du kolonnen "Alle konverteringer" til dine rapporter:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Vælg følgende, alt efter hvilke data du vil have vist i din rapport:
  3. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen.
  4. Vælg Rediger kolonner på rullemenuen.
  5. Klik på sektionen Konverteringer, og markér afkrydsningsfeltet ud for "Alle konv.".
  6. Klik på Anvend. Kolonnen "Alle konverteringer" vises nu i dine rapporter.

Hvis du har kampagner på YouTube eller Displaynetværket, føjes konverteringer via butiksbesøg også til kolonnen "Visningskonverteringer" i dine kampagne- og annoncegrupperapporter. Sådan føjer du kolonnen "Visningskonverteringer" til dine rapporter:

1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner, og vælg Kampagner eller Annoncegrupper, alt efter hvilke data der skal vises i rapporten..
  3. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen.
  4. Vælg Rediger kolonner på rullemenuen.
  5. Klik på sektionen Konverteringer, og markér afkrydsningsfeltet ud for "Visningskonv.".
  6. Klik på Anvend. Kolonnen "Visningskonvertering" vises nu i dine rapporter.

Segmentér dine konverteringsdata for at få vist butiksbesøg

Hvis du vil have vist butiksbesøg på kampagne-, annoncegruppe- og søgeordsniveau, kan du også segmentere kolonnerne "Alle konverteringer" og "Visningskonverteringer" efter konverteringskilde. Konverteringskilde angiver, hvor kunderne har fuldført de konverteringer, du måler. Inden du går i gang, skal du sikre dig, at du allerede har tilføjet kolonnen "Alle konverteringer" i dine rapporter.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Afhængigt af, hvilke data der skal vises i din rapport:
  3. Klik på Kampagner, Annoncegrupper eller Søgeord på siden til venstre, alt efter hvilke data du vil have vist i din rapport
  4. Klik på segmenteringsikonet Segment, og vælg en af følgende muligheder:
    • Vælg Konverteringer > Konverteringskilde. Dine konverteringer segmenteres efter kilde, og butiksbesøgskonverteringer vises i segmentet "Butiksbesøg".
    • Vælg Konverteringer > Konverteringshandling. Der vises rækker med data for hver konverteringshandling. Find de konverteringshandlinger, du bruger til sporing af butiksbesøgskonverteringer.

Opret en rapport for dine butiksbesøg

Følg nedenstående vejledning for at oprette en rapport med fokus på visning af konverteringer via butiksbesøg.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Vælg Butiksbesøg.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter tilpassede rapporter i værktøjet til rapportredigering

Tips vedrørende rapportering om butiksbesøg

Da vi bruger modeller til at rapportere butiksbesøg, er der nogle nuancer, der adskiller butiksbesøg fra onlinekonverteringer.

• Vores model kører ofte og opdateres konstant for at give nøjagtig rapportering om dine butiksbesøg. Det betyder, at du kan se værdierne for butiksbesøg for de seneste dage, mens modellen indsamler opdaterede oplysninger.
  • Besøg tilskrives annonceklik eller annonceeksponeringer. Det betyder, at besøg rapporteres efter annonceklik eller eksponeringsdato, ikke efter den endelige besøgsdato.
  • Vi anbefaler altid, at du ser på data om butiksbesøg, når konverteringsperioden er udløbet, da de seneste data inden for konverteringsperioden fortsat kan ændre sig, efterhånden som der registreres flere konverteringer.
  • Der er en standardrapporteringsforsinkelse for butiksbesøg, hvilket betyder, at du måske finder 0 konverteringer for de seneste 5 dage. Butiksbesøg rapporteres baseret på dagen for interaktionen, men det kan tage lidt tid, før de faktiske besøg sker, og før modellen rapporterer dine besøg nøjagtigt.
  • Butiksbesøg i Google Analytics beregnes anderledes end butiksbesøg i Google Ads. I Google Analytics foretages der måling ud fra websitetrafik, og i Google Ads foretages der måling ud fra annonceinteraktioner. Få flere oplysninger om butiksbesøg i Google Analytics
  • Hvis du har en Google Ads-managerkonto, kan butiksbesøg altid ses på managerkonto- eller kundekontoniveau. Hvis konverteringssporing er konfigureret på managerkontoniveau, vil butiksbesøg blive deduplikeret på tværs af underordnede konti.
  • Hvis konverteringssporing er konfigureret på managerkontoniveau, skal antallet af butiksbesøg på managerkontoniveau altid være lig med summen af butiksbesøg for alle de kundekonti, der sporer konverteringer via butiksbesøg under managerkontoen.

Forstå ændringer i dine rapporter om butiksbesøg

Hvis der sker store udsving i butiksbesøg, eller rapporteringen stopper helt på din konto i en længere periode, er der to mulige årsager.

• Ændringer i kundeadfærd : Kundernes adfærd kan ændre sig i løbet af året. Ændringer såsom sæsonudsving eller aktuelle begivenheder kan påvirke trafikken til din butik.
  • Ændringer i kontooprettelsen: Ændringer af din Virksomhedsprofil-konto, aktiver til lokationer, lokationsaktiver til affiliates, konverteringsindstillinger (f.eks. konverteringsperiode eller konverteringsstatus), geografisk målretning m.m. kan have en direkte indvirkning på dine butiksbesøgskonverteringer. Hvis du er bekymret over udsving i antallet af butiksbesøg, kan du tjekke, at kontooprettelsen for butiksbesøg er udført korrekt og ikke har ændret sig.

Brug denne fejlfinding, hvis du stadig har spørgsmål.

Sådan bruges siden "Diagnostik" for butiksbesøg

Hvis du har spørgsmål om rapportering af butiksbesøg på din konto, kan du gå til siden "Diagnostik" for at se den overordnede status for rapportering af butiksbesøg. På denne side kan du se udførlige oplysninger om konkrete problemer på din konto, der kan indvirke på rapporteringen af butiksbesøg. På siden "Diagnostik" kan du også se, om din konto er optimeret til budgivning for butiksbesøgskonverteringer.

Sådan får du adgang til siden "Diagnostik"

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Hvis du vil tjekke antallet af butiksbesøg, skal du rulle ned på siden "Oversigt" under "Konverteringer".
  3. Klik på navnet på handlingen for butiksbesøgskonvertering for at åbne siden "Butiksbesøg", og klik derefter på Diagnostik.
Bemærk! Du skal have aktiveret konverteringshandlingen "butiksbesøgskonvertering" på din konto for at få adgang til siden Diagnostik. Få flere oplysninger om butiksbesøgskonverteringer og kvalifikationskrav, hvis du ikke har aktiveret konverteringshandlingen "butiksbesøgskonvertering" på din konto.

Sådan gennemgår du oplysningerne på siden "Diagnostik"

På siden "Diagnostik" for konverteringshandlingen "butiksbesøgskonvertering" kan annoncører se følgende oplysninger, der kan give dem større indsigt i den aktuelle status for rapporteringen af butiksbesøg:
  • Aktuel status: Her vises status for rapporteringen af butiksbesøg.
  • Lokationer: Her er det angivet, om der er tilknyttede lokationer (lokationsaktiver for affiliates eller lokationsaktiver) på kontoen.
  • Antal kampagner, hvor der køres lokationsaktiver: Her er det angivet, hvor mange af kontoens kampagner der køres lokationsaktiver i. Data om butiksbesøg rapporteres kun for kampagner, hvor der aktivt bruges lokationsaktiver.
  • Lokationsbekræftelse: Dette angiver den procentdel af kontoens lokationer, der er bekræftet på virksomhedsprofilen, da lokationer skal bekræftes, før der kan rapporteres butiksbesøg. Hvis aktiver til lokationer eller aktiver til lokationer for affiliates er aktiveret via tilknytning til Google-kæder, er disse lokationer allerede verificeret.
  • Datagrænser: Angiver, om kontoen har nok data til at overholde privatlivsgrænser og rapportere butiksbesøgskonverteringer.
  • Konfiguration af konverteringssporing: Angiver, at konverteringssporingen for kontoen er konfigureret på managerkontoniveau. Dette vises kun, hvis konverteringssporing er konfigureret på managerkontoniveau.
  • Konverteringsværdi: Angiver, om kontoen har tilføjet en tilpasset konverteringsværdi for butiksbesøg (f.eks. til brug sammen med Smart Bidding).