Løs problemer med importering av Salesforce-konverteringer

Noen ganger kan det oppstå feil når du skal knytte sammen en Google Ads- og en Salesforce-konto, når du skal konfigurere konverteringshandlinger, eller når du skal importere konverteringer.

Hvis feilen krever endringer i Salesforce-kontoen din, kan det ta opptil 24 timer før endringene gjenspeiles i Google Ads. Hvis feilmeldingen vises etter at du har forsøkt å løse problemet, kan du vente i 24 timer eller fjerne tilknytningen mellom kontoene og deretter knytte dem sammen igjen.

Problemer med standardintegreringen med Salesforce ved importering av konverteringer utenfor nettet

Finn ut mer om feilene du kan se, og hvordan du kan korrigere dem

Problemer med den eldre integreringen med Salesforce ved importering av konverteringer utenfor nettet

Finn ut mer om feilene du kan se, og hvordan du kan korrigere dem