Løs problemer med import av Salesforce®-konverteringer

Det kan fra tid til annen oppstå problemer når du skal knytte sammen en Google Ads- og en Salesforce-konto, når du skal konfigurere konverteringshandlinger, eller når du skal importere konverteringer. I delen nedenfor ser du feil du kan oppleve, og hvordan du løser dem.

Hvis feilen fordrer at du endrer noe i Salesforce-kontoen din, kan det ta inntil 24 timer før endringen gjenspeiles i Google Ads. Hvis feilmeldingen fortsatt vises etter at du har forsøkt å løse problemet, ber vi deg vente i 24 timer. Du kan alternativt fjerne tilknytningen mellom kontoene og deretter knytte dem sammen på nytt.

Feil som oppstår ved når du knytter sammen kontoer eller konfigurerer konverteringssporing
  • Vi har ikke tilgang til Salesforce-kontoen din. Kontakt administratoren for Salesforce-kontoen angående følgende feil. Denne feilmeldingen kan for eksempel vises om tillatelsene dine er endret, om du ikke har de rette tillatelsene for Salesforce-kontoen, eller om det finnes en midlertidig feil i Salesforce-kontoen. Vi viser deg feilmeldingen fra Salesforce for å gi deg mer informasjon om hva som skjer. Logg på Salesforce-kontoen din, eller ta kontakt med administratoren for Salesforce-kontoen din for å videreformidle informasjonen i feilmeldingen.
  • Det oppstod en feil i Google Ads API (AdWords API). Prøv å tilknytte kontoen dine på nytt. Noe gikk galt i Google Ads API (AdWords API). Prøv å tilknytte kontoene dine på nytt.
  • Disse kontoene er allerede knyttet sammen. Du har allerede knyttet denne Salesforce-kontoen sammen med Google Ads-kontoen din. Slik ser du de tilknyttede kontoene dine:
    • I den forrige utgaven av Google Ads klikker du først på tannhjulikonet og deretter på Tilknyttede kontoer.
    • Klikk på verktøyikonet  øverst til høyre i den nye utgaven av Google Ads. Klikk deretter på Tilknyttede kontoer under «Konfigurasjon».
    Finn ut hvilken utgave av Google Ads du bruker.
  • Salesforce-påloggingsdetaljene du oppga, gir deg ikke lenger tilgang til denne kontoen. Du har ikke lenger tilgang med brukernavnet og passordet du oppga. Snakk med administratoren for bedriftens Salesforce-konto om hvordan du får tilgang.
  • Du har ikke tilknyttet noen Salesforce-kontoer. Du kan ikke importere konverteringer før du har knyttet sammen kontoene dine
  • Du har ingen milepæler (statuser for potensielle kunder eller mulighetstrinn) som kan importeres i Salesforce-kontoen din. Konfigurer statuser for potensielle kunder eller mulighetstrinn i Salesforce-kontoen din.
Feil på kontonivå
  • Denne kontoen er ikke tilknyttet. Se tilknyttede kontoer. Du har fjernet tilknytningen mellom denne Salesforce-kontoen og Google Ads-kontoen din.
  • Du har ikke lenger tilgang til denne Salesforce-kontoen. Kontakt administratoren for Salesforce-kontoen din. Salesforce-påloggingsdetaljene du oppga, gir deg ikke lenger tilgang til kontoen. Be personen som administrerer Salesforce-kontoen din, om å gi deg tilgang igjen.
  • Det brukes konverteringssporing via en administratorkonto i denne Google Ads-kontoen. Opprett en tilknytning til denne Salesforce-kontoen i managerkontoen din. Hvis kontoen din administreres av en managerkonto der det brukes konverteringssporing via flere kontoer, må du knytte sammen Salesforce-kontoen og managerkontoen for å kunne spore konverteringer.
  • Ikke konfigurert. Du har tilknyttet denne kontoen, men ikke konfigurert noen konverteringshandlinger ennå. Derfor importeres det ingen konverteringer.
  • Du kan ikke importere konverteringer for potensielle salg fordi du ikke har tilgang til de nødvendige Salesforce-feltene.. Snakk med Salesforce-kontoadministratoren din for å forsikre deg om at du har tilgang til de obligatoriske feltene. Du bør være oppmerksom på at du kan mangle tilgang til flere felt.
  • Du kan ikke importere konverteringer for muligheter fordi du ikke har tilgang til de obligatoriske Salesforce-feltene. Snakk med Salesforce-kontoadministratoren din for å forsikre deg om at du har tilgang til de obligatoriske feltene. Du bør være oppmerksom på at du kan mangle tilgang til flere felt.
  • Du kan ikke importere konverteringer for potensielle kunder fordi GCLID-kolonnen mangler i registreringen av de potensielle kundene i Salesforce. Under trinn 1 i denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du legger til GCLID-feltet i registreringen av de potensielle kundene dine i Salesforce.
  • Du kan ikke importere konverteringer for muligheter fordi GCLID-kolonnen mangler i registreringen av mulighetene dine i Salesforce. Under trinn 1 i denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du legger til GCLID-feltet i registreringen av mulighetene dine i Salesforce.
  • Du kan ikke importere konverteringer fordi du ikke har tilgang til de nødvendige Salesforce-feltene. Snakk med Salesforce-kontoadministratoren din for å forsikre deg om at du har tilgang til de obligatoriske feltene. Du bør være oppmerksom på at du kan mangle tilgang til flere felt.
  • Importen mislyktes. Rett opp følgende feil i Salesforce, og prøv på nytt. Det vises feilinformasjon fra Salesforce. Logg på Salesforce-kontoen din, eller ta kontakt med administratoren for Salesforce-kontoen din for å videreformidle informasjonen i feilmeldingen.
Feil i enkeltstående milepæler
  • Milepælen blir ikke importert fordi Google Ads-konverteringshandlingen er fjernet. Du må endre statusen for konverteringshandlingen din tilbake til «Aktivert» eller opprette en ny konverteringshandling for denne milepælen (se trinn 6 i denne artikkelen).
  • Milepælen blir ikke importert fordi den ikke lenger finnes i Salesforce. Milepælen er fjernet fra Salesforce-kontoen. Snakk med vedkommende som administrerer bedriftens Salesforce-konto. Legg merke til at denne feilmeldingen bare vises dersom denne milepælen ble slettet fra Salesforce, ikke hvis den ble fjernet fra salgsprosessen din.

Link til beslektet innhold