Sobre el Gestor de públics

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

El Gestor de públics inclou les seccions Segments de públic, Fonts de públic i Estadístiques de públic. Us pot ajudar a gestionar i a crear segments i fonts de públic.

En aquest article s'hi explica quins són els avantatges del Gestor de públics i com funciona. Per obtenir instruccions de configuració, consulteu l'article Sobre la configuració de les dades.

Avantatges

• Configureu, gestioneu i superviseu les fonts de públic, com ara l'etiqueta de lloc web global, un proveïdor d'analítica d'aplicacions o un canal de YouTube.
  • Creeu segments basats en les fonts de públic que hàgiu configurat.
  • Obteniu més informació sobre les persones que conformen els segments de les vostres dades, com ara les seves dades demogràfiques, interessos, ubicacions i dispositius.

Com funciona el Gestor de públics

Per trobar el Gestor de públics, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] que hi ha a l'extrem superior dret de la pantalla i mireu a "Biblioteca compartida". Al menú de pàgines del Gestor de públics, hi veureu tres seccions: Fonts de públic, Segments de públic i Estadístiques de públic.

Fonts de públic

Per utilitzar el Gestor de públics, en primer lloc cal que afegiu fonts de dades pròpies a la secció Fonts de públic. A partir d'aquestes fonts de públic podeu crear segments formats per les vostres dades. Podeu afegir les fonts de públic següents:

• Etiqueta de lloc web global: recolliu dades del vostre lloc web per mostrar anuncis a les persones que l'han visitat. Podeu configurar atributs granulars d'usuari que s'utilitzaran a les creativitats personalitzades.
  • Google Analytics: importeu segments de públic de Google Analytics per arribar-hi amb Google Ads. Podeu configurar atributs granulars d'usuari que s'utilitzaran a les creativitats personalitzades.
  • YouTube: mostreu anuncis a les persones que han vist el vostre canal, feu un seguiment de les accions que fan després de mirar anuncis de vídeo i genereu clics amb superposicions de crida a l'acció.
  • Google Play: creeu segments de les vostres dades basats en els usuaris actuals de l'aplicació i en els que compren des de l'aplicació.
  • Analítica d'aplicacions: enllaceu al compte un proveïdor extern d'analítica d'aplicacions (inclòs Firebase) o el vostre propi paquet de desenvolupament de programari (SDK) per mostrar anuncis a les persones que utilitzen la vostra aplicació.
  • Dades de client: pengeu informació de contacte dels clients per mostrar-los anuncis mentre naveguen per propietats de Google com ara la Cerca de Google, YouTube o Gmail.

Segments de les vostres dades

A la secció Segments de públic és on podeu crear segments formats per les vostres dades segons les fonts de públic que hàgiu afegit. També podeu veure els segments creats anteriorment. La taula Segments de públic us ajuda a gestionar els segments de les vostres dades, atès que us permet cercar segments, ordenar-los, filtrar-los, aplicar-hi etiquetes, suprimir-los i agrupar-los.

Estadístiques de públic

La secció Estadístiques de públic fa servir les dades de la xarxa de Google per ajudar-vos a entendre millor els segments de públic i a reconèixer els patrons i les oportunitats clau. Separa els segments formats per les vostres dades per categories d'afinitat, categories de mercat, edat, sexe, àrea geogràfica i dispositius, entre d'altres. Aquesta eina ofereix estadístiques que es poden traduir en decisions pràctiques de campanya per atraure noves persones o optimitzar creativitats. Més informació sobre les estadístiques de públic