Tuotteen linkittäminen: Salesforce- ja Google Ads ‐tilin linkittäminen

Linkitetyt tilit ‑sivu on siirretty Järjestelmänvalvoja‑osiosta Admin Icon Työkalut‑osion Tools Icon Data Manager ‑kohtaan. Google Ads Data Manager on datan tuonti- ja hallintatyökalu, jonka avulla voit tuoda asiakasdataa Googlen ulkopuolelta ja ottaa sen käyttöön Google Adsissa. Työkalussa on helppokäyttöinen osoita ja klikkaa ‑toiminto. Lue lisää Data Managerista.

Jos seuraat liidejä ja mahdollisuuksia Salesforcen Sales Cloudilla, voit tuoda offline-konversiot Sales Cloudista Google Adsiin linkittämällä Google Ads ‑tilisi Salesforceen. Näin voit entistä paremmin mitata sitä, miten Google Ads ‑verkkoinvestointisi tuottavat offline-arvoa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit linkittää Google Ads- ja Salesforce-tilisi ja miten voit poistaa niiden linkityksen. Lisäohjeita konversioiden tuontiin saat artikkelista Konversioiden tuominen Salesforcesta.

Vinkki: MCC-tilin alainen konversioseuranta

Jos käytät MCC-tilin alaista konversioseurantaa hallinnoijan tililläsi (Oma asiakaskeskus), sinun on linkitettävä Salesforce-tilisi hallinnoijan tiliisi. Muussa tapauksessa voit linkittää tilin muuhun kuin hallinnoijan tiliin.

Ennen kuin aloitat

Jotta voit linkittää Google Adsin Salesforceen, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet Google Ads ‑tilille ja Salesforce-tili, joka täyttää tietyt lupiin liittyvät vähimmäisvaatimukset. Lisäksi sinun on käytettävä erikseen luotuja Salesforce-kirjautumistietoja henkilökohtaisten kirjautumistietojesi sijaan. Linkityksen poistamiseen ja muokkaamiseen Google Adsissa riittävät Google Ads ‑tilin järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet.

Ohjeet

Google Ads‑ ja Salesforce-tilien linkittäminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Linkitetyt tilit.
  3. Jos linkität Google Adsin Salesforce-tiliin ensimmäistä kertaa, siirry Googlelta-kohtaan ja valitse Salesforce-kohdasta Tiedot. Klikkaa sitten Linkitä Salesforce.
    • Jos olet linkittänyt Salesforce-tilin aiemmin, siirry Linkitetyt tilit ja tuotteet ‐kohtaan ja klikkaa Salesforce-kohdan vierestä Hallinnoi ja linkitä. Valitse sitten Toimenpiteet-kohdasta Hallinnoi.
  4. Kun olet klikannut Linkitä Salesforce, voit valita Salesforcen suoran linkityksen offline-konversioiden tuontia varten.
  5. Sinut ohjataan Salesforcen kirjautumissivulle (poista ponnahdusikkunoiden esto käytöstä, jotta näet tämän ikkunan). Lisää Salesforce-tilisi kirjautumistiedot ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  6. Tämän jälkeen sinua pyydetään sallimaan Google Adsin Konversioiden tuonti ‑sovellukselle osittainen pääsy Salesforce-tilillesi, jotta tilit voidaan linkittää. Valitse Salli.
  7. Tili näkyy taulukossa, ja sen tilana on Ei määritetty. Voit määrittää tilisi seuraavasti:
    1. Vie kohdistin Ei määritetty ‑tilan päälle.
    2. Klikkaa näkyviin tulevasta ponnahdusikkunasta Määritä. Voit valita avautuvalta sivulta, mitkä Salesforce Cloudin tapahtumat tuodaan konversiotapahtumina.
    3. Yhdistä konversiotapahtumat Salesforce-tapahtumiin. Siirry artikkeliin Konversioiden tuominen Salesforcesta ja seuraa vaiheen 6 ohjeita.
  8. Palaa Salesforcen linkitettyjen tiliesi sivulle ja päivitä sivu. Juuri määrittämäsi tilin tilana on nyt Linkitetty. Jos Salesforce-tilin ja Google Ads ‐tilin välinen linkitys ei toimi, tilana näkyy Ei käytössä. Vie kohdistin tilan päälle nähdäksesi, miksi linkitys on poistettu käytöstä.

Salesforce- ja Google Ads ‑tilien linkityksen poistaminen

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Linkitetyt tilit.
  3. Etsi Linkitetyt tilit ja tuotteet ‐kohdasta "Salesforce" ja klikkaa sen vierestä Hallinnoi ja linkitä.
  4. Etsi tili, jonka linkityksen haluat poistaa, ja klikkaa Toimenpiteet-sarakkeesta Poista linkitys.
  5. Klikkaa vahvistusnäytöstä Poista linkitys.

Voit linkittää tämän tilin uudelleen klikkaamalla tilin Toimenpiteet-sarakkeesta Linkitä uudelleen. Salesforce-tiliä ei tarvitse määrittää uudelleen.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Search Consoleen liittyviä linkkejä

Tuotteen linkittäminen