Uw factureringsgegevens bewerken

U kunt op elk gewenst moment de factureringsgegevens wijzigen die zijn gekoppeld aan uw Lokale diensten-account. Het is belangrijk dat u uw factureringsgegevens up-to-date houdt, omdat onderbrekingen in de facturering ertoe kunnen leiden dat uw advertentie niet wordt weergegeven.

Uw factuuradres en telefoonnummer updaten

1. Log in op uw lead-inbox voor Lokale diensten-advertenties.
  2. Klik bovenaan op het menu Nav icon.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik onder 'Instellingen' op Instellingen beheren.
  5. Klik onder 'Betalingsprofiel' op het potloodicoon naast 'Naam en adres' en bewerk uw naam en factuuradres.
  6. Klik op Opslaan.

Uw betaalmethode updaten

1. Log in op uw lead-inbox voor Lokale diensten-advertenties.
  2. Klik bovenaan op het menu Nav icon.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik onder 'Hoe u betaalt' op Betaalmethoden beheren.
  5. Klik op Bewerken.
  6. Breng de benodigde wijzigingen in de betalingsgegevens aan en klik op Updaten.

Opmerking: Factureringsgegevens worden gedeeld tussen uw Lokale diensten-advertenties en Google Ads-accounts. Wijzigingen in uw factureringsinstellingen zijn dus van invloed op beide accounts.

Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, is de bovenstaande informatie niet op u van toepassing. Meer informatie