Om beskedrapportering

Få detaljerede oplysninger, og mål effektiviteten af dine sms-udvidelser med beskedrapportering. Du kan spore antallet af beskeder, der er udvekslet, varigheden af chatsamtaler, kundens områdekode og meget andet. Du kan derefter bruge disse data til at træffe mere kvalificerede beslutninger vedrørende optimering af effektiviteten af dine sms-udvidelser. Denne artikel handler om, hvordan beskedrapportering fungerer. Du kan få oplysninger om, hvordan du tolker dine beskeddata, ved at gå til Analysér beskedrapporteringsdata.

Sådan fungerer det

Beskedrapportering (kun tilgængeligt på Søgenetværket) bruger Google-viderestillingsnumre til at måle effektiviteten af dine sms-udvidelser. Når sms-rapportering er aktiveret, vil Google tildele din annonce et Google-viderestillingsnummer, som giver os mulighed for at spore og levere rapportering om dine beskeders effektivitet. Google-viderestillingsnumre med sms-rapportering er i øjeblikket tilgængelige i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Storbritannien og USA.

Når dine annoncer kører med sms-rapportering, sker der følgende:

1. En kunde trykker på sms-udvidelsen på din annonce for at sende en besked til dig. Du debiteres for et klik (til samme CPC, som hvis kunden havde klikket på en anden del af din annonce, der fører til dit website).
  2. Beskeden dirigeres til din virksomhed via et Google-viderestillingsnummer, som giver Google mulighed for at spore og rapportere om din sms-udvidelses effektivitet.
  3. Du kan derefter gennemgå rapporteringsoplysninger om beskeder, der udløses af dine annoncer, og optimere dine kampagner på baggrund af disse oplysninger.

Eksempel

En bilforhandler bemærker, at hun har modtaget flere beskeder, siden sms-udvidelserne blev tilføjet. Hun vil gerne vide mere om denne beskedtrafik. Hun aktiverer beskedrapportering i sine kontoindstillinger. Hun gennemgår dataene og bemærker, at udvekslinger af mere end fire beskeder har en tendens til at føre til aftaler om prøvekørsler, så hun hæver sine bud på denne kampagne. Senere bemærker hun, at de længste chatsamtaler kommer fra personer med områdekoden 402, så hun beslutter sig for at målrette sine annoncer mod det pågældende område.

Slå sms-rapportering til

Hvis du befinder dig i et kvalificeret land, ser du muligvis en underretning om sms-rapportering. Du kan slå sms-rapportering til ved at:

1. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre og derefter på kontoindstillinger øverst på siden.
  2. Udvid sektionen "Sms-rapportering", og klik på Til.
  3. Klik på Gem.

Konfigurer sms-udvidelser ved at gå til Brug af sms-udvidelser.

Om telefonnumre

Når det er muligt, bruger Google-viderestillingsnumre samme områdenummer eller forvalgsnummer som din virksomhed. I nogle tilfælde er et lokalt Google-viderestillingsnummer muligvis ikke tilgængeligt. Hvis det sker, vises der i stedet et gratis Google-viderestillingsnummer. Et Google-viderestillingsnummer er enten gratis, eller det svarer til et lokalt nummer, eller det er et lokalt nummer. Google-viderestillingsnumre tilbydes i øjeblikket kun til kunder i disse lande.

Vigtigt! Da Google-viderestillingsnumre, som er knyttet til din sms-rapportering, tilhører Google, kan de ændres eller tildeles igen. Du kan derfor ikke bruge dit Google-viderestillingsnummer til andet end sms-rapportering.