Om etiketter i managerkontoer

Det finnes to typer etiketter i managerkontoen din: Etiketter som er opprettet og tilordnet til kampanjer i Google Ads-enkeltkontoer, og kontoetiketter som er opprettet og tilordnet til kontoer på managerkontonivå.

I denne artikkelen forklarer vi forskjellen mellom etiketter og kontoetiketter, og vi viser deg hvordan du ser etikettene i managerkontoen din.

Etiketter

I managerkontoen din kan du se etiketter som er opprettet og tilordnet til kampanjer i Google Ads-enkeltkontoer. Du finner disse etikettene i Etiketter-kolonnen på Kampanjer-siden i kontoen. Du kan også filtrere visningen på Kampanjer-siden slik at du bare ser kampanjer med bestemte etiketter.

Husk at i Google Ads-enkeltkontoer kan brukere opprette, endre og bruke etiketter også på søkeord, annonser og annonsegrupper. I managerkontoer kan du imidlertid bare se kampanjeetiketter. Hvis du fjerner tilknytningen mellom en Google Ads-konto og en managerkonto, beholdes kampanjeetikettene i Google Ads-kontoen.

Kontoetiketter

Kontoetiketter opprettes via en managerkonto og tilordnes til underkontaktkontoer eller Google Ads-enkeltkontoer. Du kan bruke disse etikettene for å gruppere kundekontoer på en hensiktsmessig måte. Vær oppmerksom på at kontoetikettene bare vises i managerkontoer. De kan ikke opprettes eller ses i Google Ads-enkeltkontoer.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan se og filtrere elementer basert på kontoetiketter i managerkontoen din. Hvis du vil lære hvordan du oppretter, fjerner og endrer kontoetiketter, kan du lese Opprett og endre kontoetiketter i managerkontoer.

Se eller filtrer etter kampanje- og kontoetiketter

Kampanjeetiketter

Du kan holde rede på kampanjer i ulike kontoer ved å se på etikettene kampanjene er merket med, i Etiketter-kolonnen på Kampanjer-siden i managerkontoen din. Du kan også opprette filtre om du bare vil se kampanjer med bestemte etiketter.

Sånn kan du filtrere kampanjene du ser, etter kampanjeetikett:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på filterikonet Filter og så på Etikett i menyen.
  4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av etikettene du vil filtrere etter. Du kan også søke etter etiketter øverst på siden.
  5. Klikk på Bruk.

Kontoetiketter

For å se kontoetiketter, klikk på «Kontoer» i sidemenyen til venstre. Du kan se «Kontoetiketter»-kolonnen på «Resultater»-, «Budsjetter»- og «Innstillinger i underkontoen»-siden i managerkontoen din eller en hvilken som helst tilknyttet managerkonto.

Sånn kan du filtrere kontoene du ser, etter kampanjeetiketter:

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kontoer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på filterikonet Filter og så på Kontoetiketter i menyen.
  4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av kontoetiketten du vil filtrere etter. Du kan også søke etter kontoetiketter øverst på siden.