Sobre la cancel·lació dels comptes de client

Si heu de cancel·lar algun dels comptes de client, podeu fer-ho directament des de la pàgina "Configuració del subcompte" del compte de gestor. Els comptes de client es poden cancel·lar en qualsevol moment. Per fer-ho, només heu de navegar fins al compte en qüestió i seguir els passos habituals per a la cancel·lació. Ara bé, tingueu present que la cancel·lació des de la pàgina "Configuració del subcompte" del compte de gestor pot ser més eficient, sobretot si heu de cancel·lar diversos comptes alhora.

En aquest article s'explica com funciona la cancel·lació de comptes de client i es mostra com podeu cancel·lar-ne des del compte de gestor.

Requisits

Per cancel·lar un compte de client, heu de complir els requisits següents:

Consultar comptes cancel·lats

Un cop cancel·lats els comptes, els podeu mostrar a la taula de la pàgina "Gestió" sempre que vulgueu fent clic al filtre "Estat del compte" que hi ha al tauler de navegació i marcant la casella que hi ha al costat de Cancel·lats. Aquests comptes tenen una creu (x) vermella al costat del nom que indica que estan cancel·lats.

Podeu navegar a un compte cancel·lat tal com ho feu en el cas de qualsevol altre compte actiu, és a dir, fent clic al nom del compte cancel·lat a la columna "Comptes". Tingueu present que els usuaris individuals amb accés al compte cancel·lat també podran accedir als seus comptes cancel·lats en tot moment tal com ho fan normalment. Al compte, una alerta a la part superior mostrarà que el compte està cancel·lat.

Reactivar comptes cancel·lats

Tal com passa amb els comptes de Google Ads individuals, podeu reactivar els comptes cancel·lats en qualsevol moment (també ho poden fer els usuaris que hi tinguin accés). Ara bé, no podreu reactivar cap compte cancel·lat des de la pàgina "Configuració del subcompte".

Per reactivar un compte cancel·lat, primer heu de navegar fins al compte en qüestió. L'alerta que es mostra a la part superior dels comptes cancel·lats conté un enllaç en què podeu fer clic per reactivar el compte. També podeu fer-ho seguint els passos habituals per reactivar comptes individuals

Nota: en cas que el compte estigui enllaçat a un compte de gestor, només el podreu reactivar si el gestor no ha arribat al límit màxim de comptes. Si hi ha arribat, haurà de desenllaçar o cancel·lar almenys un dels comptes de client que tingui actius perquè pugueu reactivar el vostre compte.

Com es poden cancel·lar comptes des de la pàgina "Configuració del subcompte"

Recordeu que per cancel·lar comptes heu de tenir accés administratiu al compte de gestor.

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes i, després, a Gestió, a la part superior.
  3. Marqueu les caselles corresponents als comptes que vulgueu cancel·lar.
  4. Feu clic a Edita i seleccioneu Cancel·la al menú desplegable.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google