Opprett og endre kontoetiketter i managerkontoer

Kontoetiketter opprettes via managerkontoer og tilordnes til underkontaktkontoer eller Google Ads-enkeltkontoer for å gruppere kundekontoer på en hensiktsmessig måte. Kontoetikettene vises bare i managerkontoer. De kan ikke opprettes eller ses i de ulike Google Ads-kontoene.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du oppretter, fjerner og redigerer kontoetiketter. Hvis du vil ha mer bakgrunnsinformasjon om kontoetiketter og hvordan de skiller seg fra kampanjeetiketter, kan du lese artikkelen Om etiketter i managerkontoer.

Veiledning

Kontoetiketter kan lages, fjernes eller redigeres på Resultater-, Administrasjon- og Budsjetter-siden. For å komme i gang, logg på Google Ads-managerkontoen din. Klikk på Kontoer og deretter på Resultater, Administrasjon eller Budsjetter øverst på sidemenyen til venstre.

Lag nye kontoetiketter

1. Merk av ved siden av kontoene du vil lage kontoetiketter for.
  2. Klikk på Etikett-menyen øverst i tabellen, og klikk deretter på Ny etikett.
  3. Skriv inn et navn for etiketten, og klikk deretter på Opprett. Den nye etiketten vises da i menyen med et kryss i den tilhørende avmerkingsboksen, sammen med andre etiketter som tidligere har vært brukt i denne kontoen. Klikk på Bruk.

Bruk eksisterende etiketter

1. Merk av ved siden av kontoene du vil lage etiketter for.
  2. Klikk på Etikett-menyen øverst i tabellen.
  3. Merk av ved siden av etikettene du vil bruke på de valgte kontoene.
  4. Klikk på Bruk.

Fjern etiketter fra kontoer

1. Merk av ved siden av kontoene du vil fjerne etiketter fra.
  2. Klikk på Etikett-menyen øverst i tabellen.
  3. Fjern avmerkingen for etikettene du vil fjerne fra de valgte kontoene.
  4. Klikk på Bruk.

Rediger etikettnavn

1. Klikk på etikettnavnet i Kontoetiketter-kolonnen, og klikk deretter på blyantikonet Endre.
  2. Rediger etikettnavnet og klikk Lagre.

Fjern etiketter

1. Klikk på etikettnavnet i Kontoetiketter-kolonnen, og klikk deretter på blyantikonet Endre.
  2. Klikk på papirkurvikonet . Etiketten fjernes fra alle kontoene og fra listen på Etikett-menyen din.