Tietoja hallinnoijan tilin etusivusta

Tämä artikkeli koskee uudistunutta Google Adsia. Selvitä, kumpaa Google Adsia käytät.

Etusivu on ensimmäinen sivu, jonka näet, kun avaat Google Adsin hallinnoijan tilisi. Se on samankaltainen kuin yksittäisen tilin etusivu: se antaa nopeasti kokonaiskuvan hallinnoimiesi tilien kehityksestä.

Yhteenvetokortit hallinnoijan tilin etusivulla

Etusivulla on kortteja, jotka näyttävät yhteenvedon kampanjoidesi kehityksestä valitsemallasi ajanjaksolla. Sivun yläosassa on viivakaavio, jonka avulla voit verrata tiliesi kokonaiskehitystä erilaisilla tiedoilla mitattuna. Voit verrata neljää keskeistä tietoa samaan aikaan.

Lisäksi käytössä on kolme muuta korttia:

• Tilit-kortilla voit tutkia viittä parhaiten kehittynyttä ja viittä huonoiten kehittynyttä tiliä tietyllä tiedolla mitattuna. Kun klikkaat kortilla jonkin tilin nimeä, pääset porautumaan sen alitileihin ja siirtymään yksittäisen tilin etusivulle.
  • Laitteet-kortilla voit tutkia, miten tilisi kehittyvät eri laitteilla tietyllä tiedolla mitattuna.
  • Viikonpäivä ja kellonaika ‑kortilla voit tutkia, miten tilisi menestyivät eri viikonpäivinä ja/tai kellonaikoina tietyllä tiedolla mitattuna.

Ajanjakson muuttaminen

Klikkaa ajanjakson valitsinta sivun oikeasta yläkulmasta. Ajanjakso päivittyy kerralla kaikkiin kortteihin. Voit myös verrata kahta ajanjaksoa.

Näytettävien tietotyyppien muuttaminen

Klikkaa muutettavan tiedon vieressä olevaa nuolta ja valitse haluamasi tieto.

Esimerkiksi Viikonpäivä ja kellonaika ‑kortissa näytetään oletusarvoisesti klikkaustiedot. Jos kuitenkin impressioilla on sinulle enemmän merkitystä, klikkaa alaspäin osoittavaa nuolta Klikkaukset-kohdan vieressä ja valitse Impressiot-vaihtoehto.

Tiedon muuttaminen yhdessä kortissa ei muuta tietoja toisissa korteissa.