Lijsten met uitsluitingszoekwoorden gebruiken in meerdere accounts

U kunt de gedeelde bibliotheek in uw manageraccount gebruiken om lijsten met uitsluitingszoekwoorden te maken, te bewerken en te verwijderen die op uw beheerde accounts kunnen worden toegepast.

Wanneer u lijsten met uitsluitingszoekwoorden maakt in het manageraccount, worden deze standaard toegevoegd aan de gedeelde bibliotheek van alle beheerde accounts. Als u een lijst met uitsluitingszoekwoorden wilt toepassen, moet u deze toevoegen vanuit de gedeelde bibliotheek van het beheerde account.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

Een gedeelde lijst met uitsluitingszoekwoorden maken

1. Log in op uw manageraccount.
  2. Klik op het tabblad Accounts.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Gedeelde bibliotheek en selecteer Lijsten met uitsluitingszoekwoorden.
  4. Klik op + Lijst.
  5. Voer een naam in voor de lijst en voeg uw uitsluitingszoekwoorden toe.
  6. Klik op Opslaan.

Een gedeelde lijst met uitsluitingszoekwoorden bewerken via uw manageraccount

1. Log in op uw manageraccount.
  2. Klik op het tabblad Accounts.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Gedeelde bibliotheek en selecteer Lijsten met uitsluitingszoekwoorden.
  4. Selecteer de lijst die u wilt bewerken.
  5. Ga als volgt te werk om uitsluitingszoekwoorden toe te voegen aan de lijst:
    • Klik op + Toevoegen.;
    • Voer de uitsluitingszoekwoorden in die u wilt toevoegen en klik op Opslaan.
  6. Ga als volgt te werk om uitsluitingszoekwoorden te bewerken:
    • Vink het selectievakje aan naast de uitsluitingszoekwoorden die u wilt bewerken.
    • Klik op Bewerken.
    • Update de uitsluitingszoekwoorden die u wilt wijzigen en klik op Opslaan.
  7. Als u uitsluitingszoekwoorden wilt verwijderen, klikt u op Verwijderen.

Een gedeelde lijst met uitsluitingszoekwoorden toepassen op de campagnes van een beheerd account

1. Log in op uw manageraccount.
  2. Klik op het tabblad Accounts.
  3. Klik op het beheerde account waaraan u de lijsten met uitsluitingszoekwoorden wilt toevoegen.
  4. Klik in het menu aan de linkerkant op Gedeelde bibliotheek.
  5. Klik op Lijsten met uitsluitingszoekwoorden.
  6. Vink het selectievakje aan naast de lijst met uitsluitingszoekwoorden die u aan meerdere campagnes wilt toevoegen.
  7. Klik op Toepassen op campagnes.
  8. Selecteer de campagnes waaraan u de lijst met uitsluitingszoekwoorden wilt toevoegen.
  9. Klik op Opslaan.