Sådan administrerer du underretninger via mail for din managerkonto

Når der er vigtige oplysninger vedrørende din managerkonto, bliver du underrettet om det via mail. Du kan dog også vælge at modtage andre typer underretninger via mail.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du administrerer de underretninger via mail, du modtager for både din managerkonto og dine klientkonti. Husk! Hver enkelt bruger af en managerkonto kan angive sine egne præferencer mht. underretninger.

Underretninger via mail for managerkonti

Du kan tilvælge underretninger via mail, når du opretter din managerkonto, men du kan til enhver tid ændre dine præferencer. Du kan vælge at modtage følgende typer mails:

• Nyhedsbreve
  • Markedsundersøgelser fra Google
  • Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering
  • Rapporter
  • Særtilbud

Underretninger via mail for klientkonti

Du kan vælge at modtage disse typer mails om dine klientkonti:

• Underretninger om afviste annoncer og politikrelaterede underretninger
  • Kampagnevedligeholdelse
  • Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering
  • Nyhedsbreve

Hvad de første to angår ("Underretninger om afviste annoncer og politikrelaterede underretninger" og "Kampagnevedligeholdelse"), kan du vælge enten at modtage alle mails, kun de vigtigste mails eller slet ingen mails. Bemærk! Hvis klientkontoen ikke har andre brugere, der modtager kritiske underretninger via mail for kontoen, modtager du automatisk disse kritiske mails på vegne af klientkontoen.

Hvad de sidste to angår ("Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering" og "Nyhedsbreve"), kan du vælge enten at modtage alle mails eller slet ingen mails.

Sådan administrerer du underretninger via mail

Rediger, hvilke underretninger vedrørende din managerkonto du modtager via mail

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  4. Klik på Underretninger (denne konto) øverst.
  5. I kolonnen "Underretningsemner" kan du se de forskellige typer underretning via mail. I kolonnen "Mailindstillinger" skal du vælge den foretrukne mailindstilling for hver type.

Rediger, hvilke underretninger vedrørende managerstyrede konti du modtager via mail

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  4. Klik på pilen ud for "Underretninger (denne konto)" øverst på siden, og vælg Underretninger (hele hierarkiet) på rullemenuen. Der vises en tabel, hvor du kan se dine managerstyrede konti samt mailindstillingerne for hver konto.
  5. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil ændre mailpræferencer for en enkelt konto: Før markøren hen over den konto, du vil ændre præferencer for, klik på pilen ud for den indstilling, du vil ændre, og vælg en af valgmulighederne på rullemenuen.
    • Hvis du vil ændre mailpræferencer for flere konti på én gang:
      1. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil ændre præferencer for.
      2. Klik på Rediger øverst i tabellen.
      3. Klik på den type underretning via mail, du vil ændre præferencer for, og vælg en af valgmulighederne.