Weergavehiërarchie van uw manageraccount

Met de hiërarchische weergave van uw manageraccount controleert u makkelijk welke accounts direct en welke indirect via submanagers aan uw manageraccount gekoppeld zijn.

Dit artikel toont u hoe u de hiërarchische weergave in uw manageraccount gebruikt. Als u meer achtergrondinformatie wilt over de manageraccountstructuur, leest u Google Ads-accounts koppelen aan uw manageraccount.

Lijstweergave gebruiken

De tabel op de pagina Subaccountinstellingen van uw manageraccount wordt standaard in lijstweergave getoond. In de lijstweergave kunt u zowel accounts bekijken die direct aan uw manageraccount gekoppeld zijn, als accounts die indirect, via subbeheerders, gekoppeld zijn.

Met het filter Niveau bovenaan de tabel toont u alleen de direct gekoppelde accounts of alle accounts (zowel de directe als indirecte gekoppelde accounts) in de tabel. Als u alle accounts weergeeft, kunt u in de kolom 'Directe manager' controleren welke accounts een indirecte koppeling hebben.

Hiërarchische weergave gebruiken

De lijstweergave met alle accounts is vaak handig, maar u kunt altijd overschakelen naar een hiërarchische weergave om de accountstructuur te tonen. U ziet dan snel welke accounts via welke submanagers een indirecte koppeling hebben. De hiërarchische weergave geeft precies aan op welke manier al uw accounts aan uw manageraccount gekoppeld zijn. U ziet makkelijk welke accounts een directe en welke een indirecte koppeling via subbeheerders hebben.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Instellingen en vervolgens bovenaan op Subaccountinstellingen.
  3. De tabel staat standaard in lijstweergave en toont alleen accounts met een directe koppeling naar uw manageraccount. Als u naar de hiërarchische weergave wilt overschakelen, klikt u op de schakelaar boven de tabel. Vervolgens voert u een van de volgende acties uit:
    • Als u gekoppelde accounts van een subbeheerder wilt bekijken, klikt u op de pijl naast de naam van de subbeheerder in de kolom Account.
    • Als u gekoppelde accounts van alle subbeheerderaccounts tegelijk wilt bekijken, klikt u op de pijl naast de schakelknop boven de tabel. U kunt altijd opnieuw op deze pijl klikken om de weergave samen te vouwen.

Gerelateerde links

Onderwerppagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Hiërarchiebeheer