Sådan får du vist hierarkiet for din managerkonto

Med den hierarkiske visning i din managerkonto kan du nemt kontrollere, hvilke konti der er direkte knyttet til din managerkonto, og hvilke der er indirekte knyttet via underadministratorkonti.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger den hierarkiske visning på din managerkonto. Hvis du vil have flere baggrundsoplysninger om managerkontostrukturen, kan du læse Om tilknytning af Google Ads-konti til din managerkonto.

Sådan bruger du listevisning

Tabellen på siden Indstillinger for underkonti på din managerkonto vises som standard som en listevisning. I listevisning kan du både se konti, der er knyttet direkte til din managerkonto, og konti, der er tilknyttet indirekte via dine undermanagerkonti.

Du kan bruge filteret "Niveau" øverst i tabellen til enten kun at få vist direkte tilknyttede konti eller at få vist alle konti (både direkte og indirekte tilknyttede konti). Hvis du får vist alle konti, kan du i kolonnen "Direkte administrator" se, hvilke konti der er indirekte tilknyttet.

Sådan bruger du hierarkisk visning

Denne listevisning af samtlige konti kan være nyttig i nogle tilfælde, men hvis du vil se kontohierarkiet og få et hurtigt overblik over, hvilke konti der er indirekte tilknyttet (og via hvilke undermanagerkonti), kan du til enhver tid skifte til en hierarkisk visning. Den hierarkiske visning giver dig et præcist billede af, hvordan alle dine konti er knyttet til din managerkonto. Du kan med andre ord nemt se, hvilke konti der er direkte tilknyttet, og hvilke der er indirekte tilknyttet via underadministratorkonti.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre, og klik derefter på Indstillinger for underkonti øverst.
  3. Tabellen vises som standard som en listevisning, og der vises kun konti, som er knyttet direkte til din managerkonto. Hvis du vil slå hierarkisk visning til, skal du klikke på til/fra-knappen over tabellen. Vælg derefter en af følgende muligheder:
    • Klik på pilen ud for undermanagerkontoens navn i kolonnen Konto for at få vist tilknyttede konti for en undermanagerkonto.
    • Klik på pilen ud for til/fra-knappen over tabellen for at få vist tilknyttede konti for alle underadministratorkonti på én gang. Du kan til enhver tid minimere visningen ved at klikke på denne pil igen.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Hierarkiadministration