Managerkonti (MCC): Skjul og vis konti

Hvis der er mange konti, du ikke længere bruger, i dit kontrolpanel, kan du skjule dem, så siderne på din managerkonto indlæses hurtigere og giver dig en mere relevant visning af dine klientkonti. At skjule en konto er ikke det samme som at fjerne tilknytningen til den. Dens kampagner kører videre som normalt.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du skjuler konti og får dem vist igen.

Vejledning

Du kan både skjule konti og få dem vist igen fra siden Konti. Hvis du skjuler konti, fjernes de fra den aktuelle visning i navigationspanelet og på siden Konti. På siden Kampagner får de skjulte konti dog etiketten "(Skjult)" i kolonnen Konto. Husk! Du kan ikke skjule undermanagerkonti.

Hvis du vil tjekke, hvilke af dine konti der er skjult, uden at få disse konti vist igen, kan du vælge at få de skjulte konti vist via navigationspanelet eller siden Konti.

Skjul konti

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Konti på sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, du vil skjule.
  4. Klik på Rediger på menuen over tabellen, og vælg Skjul på rullemenuen.

Vis skjulte konti

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Øverst på siden skal du klikke på menupilen ud for navnet på din managerkonto og dit kunde-id.
  3. Klik på filteret "Kontostatus" under søgefeltet.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Skjult.
  5. Klik på Anvend.

Vis konti igen

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Øverst på siden skal du klikke på menupilen ud for navnet på din managerkonto og dit kunde-id.
  3. Klik på filteret "Kontostatus" under søgefeltet.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Skjult.
  5. Klik på Anvend.
  6. Klik på Konti på sidemenuen til venstre. De skjulte konti vises sammen med konti, der ikke længere er skjult, men i en lysere farve.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for de konti, der skal vises igen.
  8. Klik på Rediger, og vælg Vis igen på rullemenuen.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Hierarkiadministration