Se kundekontoene dine

I managerkontoen din er det enkelt å navigere til kontoene som er tilknyttet managerkontoen.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du navigerer mellom ulike kontoer i managerkontoer. Hvis du vil ha mer bakgrunnsinformasjon om strukturen til managerkontoer, kan du lese artikkelen om å knytte sammen Google Ads-kontoer med en managerkonto. Du kan også finne ut hvordan du kan se hierarkiet i managerkontoen din, og hvordan du kan vise og skjule visse kontoer i managerkontoen.

Finn ut hvilken konto du ser på

Du kan sjekke dette raskt på to måter:

• Hvis du har navigasjonspanelet åpent på venstre side, kan du se øverst i dette panelet, like under Google Ads-logoen. Der finner du navnet på kontoen du ser på, samt den tilhørende kunde-ID-en.
  • Hvis du ikke har navigasjonspanelet åpent, kan du se øverst på siden.
    • Hvis du ser på din egen managerkonto, ser du bare navnet på denne kontoen.
    • Hvis du ser på en annen konto, ser du en rekke kontonavn øverst på siden, inkludert forholdet mellom din egen managerkonto og kontoen du ser på. Navnet helt til venstre er alltid din egen managerkonto. Kontoen helt til høyre er kontoen du ser på nå.

Naviger til en annen konto i hierarkiet ditt

I managerkontoen din kan du navigere til en annen konto i hierarkiet ditt på flere måter.

På Kontoer- og Kampanjer-siden

I tabellene på Kontoer- og Kampanjer-siden kan du se kundekontoene dine. Du kan alltid navigere til en konto ved å klikke på kontonavnet i Kontoer-kolonnen. Deretter kan du navigere tilbake til din egen managerkonto ved å klikke på ditt eget kontonavn øverst på siden.

Vær oppmerksom på at tabellene på Kontoer- og Kampanjer-siden som standard presenteres i listevisning. Du ser dermed bare de kontoene som er direkte knyttet sammen med managerkontoen din. På «Innstillinger i underkontoen»-siden (som nås ved å klikke på Innstillinger i sidemenyen til venstre) kan du bytte til en hierarkivisning der ikke bare de direkte tilknyttede kontoene vises, men også indirekte tilknyttede kontoer som er kundekontoer tilhørende underkontaktene dine. Finn ut hvordan du bruker hierarkivisningen

I navigasjonspanelet

Fra navigasjonspanelet kan du navigere til en annen konto på flere måter.

• Søk etter kontoer: Bruk søkefeltet øverst i panelet for å finne og navigere til en konto.
  • Kontoer du nylig har brukt: Rett nedenfor søkefeltet kan du se en liste over kontoene du nylig har brukt. Klikk på pilen ved siden av «Siste» for å se eller skjule hele listen.
  • Naviger til en direkte tilknyttet konto: Hvis du ser på din egen managerkonto, kan du se navnene på alle direkte tilknyttede kontoer i hierarkiet ditt i navigasjonspanelet. Du kan bla gjennom kontonavnene i panelet og klikke på den kontoen du vil navigere til.
  • Naviger til en indirekte tilknyttet konto:
    • I navigasjonspanelet ser du en pil ved siden av underkontaktene. Klikk på pilen for å se alle kontoene som er tilknyttet den aktuelle underkontakten, så kan du navigere til en hvilken som helst av underkontaktens kontoer.
    • Når du har navigert til en underkontaktkonto, ser du automatisk navnene på alle kontoene som er tilknyttet den aktuelle underkontaktkontoen i navigasjonspanelet, og du kan navigere til dem.
  • Naviger tilbake til managerkontoen din eller en annen konto: Hvis du har navigert til en annen konto og vil gå tilbake til managerkontoen din (eller en annen konto i hierarkiet ditt), klikker du på pilen ved siden av navnet på kontoen du ser på nå, øverst i navigasjonspanelet. Nå vises i stedet navnene på «Alle kontoer» (din egen managerkonto og kontoene dine som er direkte tilknyttet, under den) i navigasjonspanelet. Du kan navigere tilbake ved å klikke på et kontonavn.