Managerkonti (MCC-konti): Rediger kontonavne på din managerkonto

Du kan ændre navnet på din managerkonto samt dine kundekonti. Husk! Brugere med adgang til klientkonti kan også ændre navnene på klientkontiene.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du redigerer kontonavne på din managerkonto.

Vejledning

Rediger din managerkontos navn:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] ("Værktøjer og indstillinger") øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Præferencer under "Konfiguration".
  4. Find Kontonavn på siden, klik på pilen ud for "Kontonavn", og angiv din kontos nye navn.
  5. Klik på Gem.

Rediger dine managerkontis navne:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Konti i sidemenuen til venstre.
  3. Før markøren hen over det kontonavn, du vil ændre, og klik på blyantikonet Rediger.
  4. Angiv det nye navn, og klik på Gem.
Bemærk! Nyligt oprettede konti understøtter ikke længere webadresser i kontonavnet.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Kontoadministration