Brug masseupload til at oprette flere konti fra din managerkonto

I stedet for at oprette individuelle Google Ads-konti på din managerkonto kan du ved hjælp af masseupload oprette flere Google Ads-konti på din managerkonto på én gang.

Før du begynder

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får adgang til funktionen masseupload til oprettelse af nye Google Ads-konti på din managerkonto. Du kan få flere oplysninger om funktionen masseupload i Google Ads, heriblandt oplysninger om, hvordan du downloader, redigerer og uploader et regneark, ved at læse Foretag ændringer vha. masseuploads.

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre, og klik derefter på Indstillinger for underkonti øverst.
  3. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] oven for tabellen.
  4. Klik på Upload
  5. Klik på Vælg fil, og vælg det regneark, du vil uploade, i det viste vindue.
  6. Hvis du vil se flere oplysninger om nogle af de foreslåede ændringer eller fejl, skal du klikke på Se eksempel. Ellers skal du klikke på Anvend.