Opprett gode søkekampanjer

Oversikt

Dagens forbrukere tar beslutninger raskere enn noen gang, så det er avgjørende at du skaper engasjement hos potensielle kunder ved å vise dem målrettede budskap i de rette øyeblikkene.

Du kan konfigurere lønnsomme søkekampanjer ved å bruke denne tredelte strategien:

Optimization

Opprett minst én responsiv søkeannonse per annonsegruppe, og optimaliser resultatene ved å oppnå «God» eller «Utmerket» annonsekvalitet. Med minst én responsiv søkeannonse i hver annonsegruppe kan du vise kundene det budskapet som er mest relevant for dem. Google tester automatisk ut ulike kombinasjoner, finner ut hvilke av de du oppnår de beste resultatene med, og viser den annonsen der sannsynligheten er høyest for at du oppnår de klikkene eller konverteringene du er ute etter.

Oppnå høyere prominens ved å legge til flere typer elementer. Når du bruker mange ulike typer annonseelementer, får annonsen din større synlighet, og kundene dine kan se mer informasjon om bedriften og produktene og tjenestene som tilbys, selv før de klikker på annonsen. Flere elementer kan bety høyere annonsekvalitet og bedre annonseresultater.

Gjennomgå resultatene for å se hvordan du kan heve dem. Forbedre kvaliteten, budsjettet eller budene dine hvis du ønsker å være mer konkurransedyktig i annonseauksjonen og få flere visninger.