Succesvolle campagnes in het zoeknetwerk maken

Overzicht

Consumenten nemen tegenwoordig sneller dan ooit beslissingen. Daarom is het cruciaal om met getargete berichten potentiële klanten te bereiken op de momenten die het belangrijkst zijn.

Volg deze 3-puntenstrategie om succesvolle campagnes in het zoeknetwerk te maken:

Optimization

Maak ten minste één responsieve zoekadvertentie per advertentiegroep en optimaliseer de prestaties door de effectiviteitsscore Goed of Uitstekend te bereiken. Met één responsieve zoekadvertentie in elke advertentiegroep kunt u klanten de relevantste boodschap tonen. Google test automatisch verschillende combinaties, leert welke combinaties het best presteren en toont de advertentie waarbij de kans volgens de voorspellingen het grootst is dat die de door u gewenste klikken of conversies genereert.

Krijg prominentie door meerdere componenttypen toe te voegen. Door zo veel mogelijk advertentiecomponenten te gebruiken, heeft uw advertentie meer zichtbaarheid en hebben uw klanten meer informatie over uw bedrijf, producten of services, nog voordat ze klikken. Als u componenten toevoegt, kunt u de prestaties en kwaliteit van advertenties verbeteren.

Bekijk uw resultaten en breng verbeteringen aan. Verbeter de kwaliteit, het budget of de biedingen als u harder wilt concurreren in de advertentieveiling en meer vertoningen wilt krijgen.