Opret effektive søgekampagner

Oversigt

Moderne forbrugere træffer beslutninger hurtigere end nogensinde før, så det er vigtigt at nå ud til potentielle kunder med målrettede budskaber på de afgørende tidspunkter, så du kan opnå større engagement.

Følg denne trepunktsstrategi til effektivisering af dine søgekampagner:

Optimization

Opret mindst én responsiv søgeannonce pr. annoncegruppe, og optimer effektiviteten ved at opnå annoncekvaliteten "God" eller "Fremragende". Med én responsiv søgeannonce i hver annoncegruppe kan kunderne få vist det mest relevante budskab for dem. Google tester automatisk forskellige kombinationer, finder ud af, hvilke kombinationer der er mest effektive, og viser den annonce, der forventes at have størst chance for at sikre dig det ønskede antal klik eller konverteringer.

Tilføj flere aktivtyper for at opnå større mulighed for eksponering. Når du bruger lige så mange annonceaktiver, får din annonce større synlighed, og dine kunder har flere oplysninger om din virksomhed, dine produkter eller dine ydelser, allerede før de klikker. Tilføjelse af aktiver hjælper med at øge annonceeffektiviteten og kvaliteten.

Gennemgå dine resultater, og foretag optimering. Øg annoncekvaliteten, forhøj dit budget, eller hæv dine bud, så du kan blive mere konkurrencedygtig på annonceauktionen og opnå flere eksponeringer.