Om versionshistorik

När du redigerar och sparar en annons skapar du en ny version av annonsen. I versionshistoriken kan du gå tillbaka och se tidigare versioner av annonsen och dess resultatinformation.

I den här artikeln beskriver vi fördelarna med versionshistorik och hur du ser historiken över dina annonser.

Så fungerar det

När du redigerar en annons, till exempel ändrar den slutliga webbadressen, kan du se den gamla versionen genom att titta på annonsens versionshistorik.

Versionshistoriken innehåller datumen då de olika versionerna redigerades samt information om hur länge de användes och vad som ändrades.

Uppgifterna om hur länge en version användes kan inbegripa granskningsperioder eller perioder då annonsen inte visades, till exempel därför att den var pausad.

Du kan ladda ned en CSV-rapport med annonsens versionshistorik.

Viktigt att tänka på

• Innan dina nya annonser börjar visas måste de godkännas, vilket kan ta upp till en arbetsdag.

Se versionshistorik om en annons

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Annonser.
  4. Leta reda på annonsen vars versionshistorik du vill se.
  5. Klicka på pennikonen Redigera till höger om annonsen och välj Se versionshistorik.

Du ser resultatinformation om de olika annonsversionerna i annonstabellen.

Tips

Du kan testa resultatet av olika versioner av din annons samtidigt genom att skapa nya annonser. Google Ads visar automatiskt de mest effektiva annonserna oftare. Detta innebär att den ursprungliga annonsen visas samtidigt som du ser hur det går för de nya versionerna.