Om versjonsloggen

Når du redigerer en annonse og lagrer den, opprettes det en ny versjon av annonsen. Med versjonsloggen kan du gå tilbake og se tidligere versjoner av annonsen din, samt data med resultatene for disse annonsene.

I denne artikkelen forklarer vi fordelene med versjonsloggen og hvordan du kan se versjonsloggen for annonsene dine.

Slik fungerer det

Når du redigerer en annonse, for eksempel ved å endre den endelige nettadressen, kan du se den gamle versjonen av annonsen i versjonsloggen.

Versjonsloggen inneholder datoene for når hver versjon ble redigert, hvor lenge den versjonen ble brukt og hva som ble endret.

Informasjonen om hvor lenge versjonen ble brukt, kan inneholde evalueringsperioder eller perioder der annonsen ikke ble vist, for eksempel fordi den var satt på pause.

Du kan laste ned en CSV-rapport med versjonsloggen for annonsen din.

Vær oppmerksom på følgende

• Før de nye annonsene publiseres, går de gjennom prosessen for annonsegodkjenning. Dette kan ta opptil én virkedag.

Slik ser du versjonsloggen til annonser

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Annonser.
  4. Finn annonsen du vil se versjonsloggen for.
  5. Klikk på blyantikonet Rediger til høyre for annonsen, og velg Se versjonsloggen.

I annonsetabellen ser du data med resultatene til de forskjellige versjonene.

Tips

For å teste hvilke av de forskjellige versjonene av annonsen som gir best resultater, kan du opprette nye annonser (Google Ads viser som standard automatisk annonser med gode resultater oftere). På den måten blir den opprinnelige annonsen din fortsatt vist samtidig som du ser resultatene for de nye annonsene.