Om metrics for visning øverst på siden og allerøverst på siden

Metrics'ene for visning eller eksponering øverst og allerøverst på siden er et sæt metrics for annonceposition. Metrics'ene for annonceposition giver dig et billede af dine annoncers placering på siden.

Du kan bruge metrics'ene rate for eksponering øverst på søgesiden ("Eksp. (øverst) i %") og rate for eksponering allerøverst på søgesiden ("Eksp. (allerøverst) i %") til at se dine annoncers placering på siden med søgemaskineresultater (SERP, search engine results page).

Bemærk! Eksponeringsandelen for hotelkampagner beregnes ud fra, hvor din annonce vises i bookingmodulet for hotelannoncer. Få flere oplysninger om eksponeringsandelen for hotelkampagner.

Andel af eksponeringer øverst på søgesiden (IS øverst på søgesiden) og andel af eksponeringer allerøverst på søgesiden (IS allerøverst på søgesiden) viser dig, om der er mulighed for, at dine annoncer kan blive vist blandt de øverst placerede annoncer eller på den allerøverste position på søgesiden.

I modsætning til metric'en gennemsnitlig position afspejler disse metrics ikke dine annoncers placering i forhold til andre annoncer, men derimod deres faktiske placering på siden med søgemaskineresultater (SERP).

Bemærk! Søgepartnere skelner ikke mellem "øverst" og "andre", og deres data medtages derfor ikke i dataene for placeringssegmentering eller eksponeringsandel.

Metrics vedrørende dine annoncers placering

Du kan bruge disse metrics til at få oplysninger om ændringer vedrørende klikrate (CTR, click-through rate) som følge af en ændring af dine annoncers placering på søgeresultatsiden. Vi fraråder dog at bruge disse metrics som rettesnor ved budgivning, da værdierne i nogle tilfælde kan blive lavere, når der angives højere bud. Det skyldes, at højere bud kan gøre det muligt at deltage i mere konkurrenceprægede auktioner med en lavere position til følge.

Rate for eksponering øverst på søgesiden

"Eksp. (øverst) i %", som står for rate for eksponering øverst på søgesiden, er den procentdel af annonceeksponeringerne, der er opnået blandt de øverst placerede annoncer.

Rate for eksponering øverst på søgesiden = antallet af eksponeringer øverst på siden divideret med det samlede antal eksponeringer

Rate for eksponering allerøverst på søgesiden

"Eksp. (allerøverst) i %", som står for rate for eksponering allerøverst på søgesiden, er den procentdel af annonceeksponeringerne, der er opnået på den allerøverste position blandt de øverst placerede annoncer.

Rate for eksponering allerøverst på søgesiden = antallet af eksponeringer allerøverst på siden divideret med det samlede antal eksponeringer

Metrics, du kan bruge som rettesnor ved budgivning med henblik på at forbedre dine annoncers placering

Du kan bruge disse metrics som rettesnor ved budgivning, hvis målet er at få en større procentdel af dine annoncer vist enten blandt de øverst placerede annoncer eller på den allerøverste position blandt de øverst placerede annoncer.

Andel af eksponering øverst på søgesiden

"IS øverst på søgesiden", som står for andel af eksponering øverst på søgesiden, er det opnåede antal eksponeringer blandt de øverst placerede annoncer divideret med det estimerede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at opnå blandt de øverst placerede annoncer.

Andel af eksponering øverst på søgesiden = antallet af eksponeringer øverst på siden divideret med det antal eksponeringer øverst på siden, du var kvalificeret til at opnå

Andel af eksponeringer allerøverst på søgesiden

"IS allerøverst på søgesiden", som står for andel af eksponeringer allerøverst på søgesiden, er det opnåede antal eksponeringer allerøverst på søgesiden (dvs. eksponering som den allerøverst placerede annonce blandt de øverst placerede annoncer) divideret med det estimerede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at opnå blandt de øverst placerede annoncer.

Andel af eksponeringer allerøverst på siden = antallet af eksponeringer allerøverst på siden divideret med det antal eksponeringer øverst på siden, du var kvalificeret til at opnå

Mistet andel af eksponeringer allerøverst på søgesiden (budget)

Mistet andel af eksponeringer allerøverst på søgesiden (budget) er et estimat af, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist som den allerøverst placerede annonce blandt de øverst placerede annoncer på grund af et for lille budget.

Mistet andel af eksponeringer øverst på søgesiden (budget)

Mistet andel af eksponeringer øverst på søgesiden (budget) viser dig, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist blandt de øverst placerede annoncer på grund af et for lille budget.

Mistet andel af eksponeringer allerøverst på søgesiden (rangering)

Mistet andel af eksponeringer allerøverst på søgesiden (rangering) er et estimat af, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist som den allerøverst placerede annonce blandt de øverst placerede annoncer på grund af en for dårlig annoncerangering.

Mistet andel af eksponeringer øverst på søgesiden (rangering)

Mistet andel af eksponeringer øverst på søgesiden (rangering) er et estimat af, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist blandt de øverst placerede annoncer på grund af en for dårlig annoncerangering.

Feedback

Du kan give feedback vedrørende disse metrics her.