Algemene voorwaarden van Google Ads en Lokale diensten-advertenties

In het gedeelte Beleid en voorwaarden onderaan het menu in de lead-inbox vindt u de meest recente algemene voorwaarden van Google Ads en Lokale diensten-advertenties voor uw land.

Google verbetert de advertentieprogramma's voortdurend. Daarom worden de toepasselijke contractvoorwaarden voor de relatie tussen Google en de adverteerders constant geüpdatet.

Wat u moet doen

Als u wilt blijven adverteren met Google Ads en Lokale diensten, moet u de geüpdatete voorwaarden accepteren. Als u de voorwaarden niet accepteert, kunnen uw campagnes worden onderbroken totdat u de voorwaarden wel accepteert. We raden u aan de voorwaarden zo snel mogelijk door te lezen en akkoord te gaan, zodat uw advertenties in Google Ads en Lokale diensten actief blijven. U heeft 45 dagen de tijd om de nieuwe voorwaarden te bekijken en te accepteren. Als u de nieuwe voorwaarden niet wilt accepteren, komen uw advertenties niet meer in aanmerking voor weergave en moet u uw account sluiten. Hiervoor neemt u contact op met het supportteam.

Waar u de nieuwe voorwaarden kunt vinden en hoe u deze kunt accepteren

Lees de geüpdatete algemene voorwaarden van Google Ads en de geüpdatete aanvullende voorwaarden van Lokale diensten-advertenties:

Sinds half september 2017 wordt u gevraagd deze nieuwe voorwaarden te accepteren in de app voor Lokale diensten-advertenties en de lead-inbox op uw desktop.

Als u Google Ads ook gebruikt voor andere advertentiecampagnes op Google, kunt u de nieuwe algemene voorwaarden van Google Ads bekijken en accepteren door in te loggen op uw Google Ads-account. Houd er rekening mee dat u de aanvullende voorwaarden voor Lokale diensten-advertenties nog steeds moet accepteren. Sinds half september 2017 doet u dit via de app voor Lokale diensten-advertenties of de lead-inbox op uw desktop.

Let op: Als u de nieuwe voorwaarden niet accepteert, komen uw advertenties niet in aanmerking voor weergave.

Wat is er gewijzigd?

Google kan de nieuwe voorwaarden niet voor u interpreteren of analyseren hoe de nieuwe versies verschillen van de vorige versies (hieronder weergegeven). Er zijn nogal wat wijzigingen en zoals bij elk juridisch document, kunt u overwegen contact met een advocaat op te nemen als u juridische vragen heeft. De nieuwe voorwaarden bevatten deze belangrijke updates:

• Meer flexibiliteit om adverteerders te informeren of meldingen te sturen via telefoongesprekken, sms-berichten en e-mails.
  • Nieuwe bepalingen voor de manier waarop producten en functies in Google Ads worden getest.
  • Nieuwe bepalingen voor de kennisgeving van technische fouten en bugs in Google Ads.
  • Arbitragebepalingen uit de aanvullende voorwaarden voor Lokale diensten-advertenties maken nu deel uit van de algemene voorwaarden van Google Ads.

Wat niet is gewijzigd

Als u de nieuwe voorwaarden accepteert, blijven uw advertentie- of budgetinstellingen ongewijzigd. Zoals altijd blijft u de instellingen beheren in de app voor Lokale diensten-advertenties, uw lead-inbox op uw desktop of, voor andere Google Ads-campagnes, op het tabblad Campagne van uw Google Ads-account.

Vorige algemene voorwaarden