Infogning av sökord

En avancerad Google Ads-funktion som dynamiskt uppdaterar din annonstext och inkluderar ett av dina sökord som matchar kundens söktermer.

• När du använder den här funktionen i dina annonser infogar du ett kodavsnitt i annonstexten. Anta att du kör en kampanj för att marknadsföra din konfektbutik och du har en annonsgrupp med annonser för dina chokladprodukter. Kodavsnittet som du infogar i annonstext kan se ut så här: {KeyWord:choklad}. Det innebär att när det inte går att infoga ett sökord i annonsen så infogar vi choklad i stället.
  • Varje gång en kund använder ett av dina sökord ersätter Google Ads-automatiskt koden med det sökord som ledde till att annonsen visades.
  • Den här funktionen gör att en annons kan visas på olika sätt för kunderna beroende på deras söktermer. Det betyder att dina annonser blir mer relevanta och användbara.
  • Infogning av sökord är en avancerad Google Ads-funktion så följ instruktionerna noga.

Så här använder du infogning av sökord
Läs fler artiklar