Avainsanan lisäys

Tämä on kehittynyt Google Ads -ominaisuus, joka päivittää mainostekstin dynaamisesti sisältämään jonkin avainsanoistasi, joka vastaa asiakkaan hakutermejä.

• Voit käyttää tätä ominaisuutta mainoksissasi lisäämällä mainostekstiisi pienen koodinpätkän. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on kampanja, jolla mainostat makeiskauppaasi, ja mainosryhmä, jolla mainostat suklaatuotteitasi. Mainostekstiisi lisättävä koodinpätkä voi näyttää seuraavalta: {KeyWord:Suklaa}. Tämä tarkoittaa sitä, että kun avainsanaa ei voi lisätä mainokseesi, lisäämme sen sijaan sanan Suklaa.
  • Kun asiakas sitten käyttää haussaan jotakin avainsanoistasi, Google Ads korvaa automaattisesti koodin mainoksesi käynnistäneellä avainsanalla.
  • Tämän ominaisuuden avulla voit käyttää yhtä mainosta, joka näkyy eri tavoin asiakkaille heidän käyttämiensä hakutermien mukaan. Mainoksesi vaikuttavat osuvammilta ja hyödyllisemmiltä.
  • Avainsanan lisäys on kehittynyt Google Ads -ominaisuus, joten muista noudattaa ohjeita tarkasti.

Avainsanan lisäyksen käyttäminen
Lisää artikkeleita