Søgeordsindsættelse

En avanceret Google Ads-funktion, som dynamisk opdaterer din annoncetekst, så den indeholder et af dine søgeord, der matcher en kundes søgeudtryk.

• Hvis du vil bruge denne funktion i dine annoncer, skal du indsætte et særligt stykke kode i annonceteksten. Lad os sige, at du kører en kampagne for at gøre reklame for din slikbutik, og at du har en annoncegruppe, der promoverer dine chokoladeprodukter. Det kodestykke, du skal indsætte i din annoncetekst, kan se ud som følger: {KeyWord:chokolade}. Det vil sige, at når et søgeord ikke kan indsættes i din annonce, indsættes chokolade i stedet for.
  • Hver gang en kunde bruger et af dine søgeord i sin søgning, erstatter Google Ads automatisk koden med det søgeord, der udløste din annonce.
  • Med denne funktion kan du have en annonce, der vises på forskellige måder for kunderne alt efter deres søgeudtryk, hvilket gør dine annoncer mere relevante og nyttige.
  • Søgeordsindsættelse er en avanceret Google Ads-funktion, så sørg for at følge vejledningen grundigt.

Sådan bruges søgeordsindsættelse
Læs flere artikler