Administrer annonseforslag

Denne artikkelen gjelder bare for annonseforslag for kampanjer i Søkenettverket. Finn ut mer om annonseforslag for Smart-kampanjer

Annonseforslagene vises på Anbefalinger-siden, der du kan velge om du vil bruke, endre eller avvise dem.

• Hvis du velger å bruke annonseforslag, vises de på «Annonser og utvidelser»-siden – akkurat som med en vanlig annonse. Annonseforslag som automatisk er tatt i bruk 14 dager etter at de ble generert, merkes med «Annonseforslag som er tatt i bruk automatisk».
  • Hvis du avviser et annonseforslag, vises ikke denne annonsen, men du kan likevel motta nye annonseforslag senere.

Endre eller fjern annonseforslag – eller sett dem på pause

Annonseforslagene du har valgt å bruke, eller som automatisk er tatt i bruk etter 14 dager, kan du kontrollere på samme måte som vanlige annonser. Du kan altså endre dem, sette dem på pause, gjenoppta dem eller fjerne dem. Finn ut hvordan du kan endre annonser, sette annonser på pause og så gjenoppta dem eller fjerne annonser.

Velg bort annonseforslag

I nye Google Ads-kontoer tas annonseforslag som standard automatisk i bruk. Hvis du ikke vil at annonseforslagene automatisk skal tas i bruk, kan du velge bort slik implementering manuelt. Tidligere annonseforslag som automatisk ble brukt, forblir aktive. Du kan redigere, sette på pause eller fjerne tidligere annonseforslag som automatisk ble brukt, fra Annonser og utvidelser-siden.

Velg bort på kontonivå

Sånn kan du angi at annonseforslag ikke automatisk skal tas i bruk, i standard Google Ads-kontoer:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på Kontoinnstillinger øverst på siden.
  4. Klikk på rullegardinpilen ved siden av «Annonseforslag».
  5. Velg Ikke ta i bruk annonseforslag automatisk.
    • Valgfritt: Gi tilbakemelding om hvorfor du velger å ikke bruke annonseforslag automatisk.
  6. Klikk på Lagre

Velg bort automatisk bruk av annonseforslag på managerkontonivå

Sånn kan du velge at annonseforslag ikke skal brukes automatisk i én eller flere kontoer administrert via en managerkonto:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Velg Kontoer fra sidemenyen.
  3. Velg Administrasjon øverst på siden.
  4. Merk av i avmerkingsboksen til venstre for kontoene der du ikke vil at annonseforslag skal implementeres automatisk.
  5. Klikk på Endre-rullegardinpilen på den blå linjen ovenfor tabellen, og velg så Endre innstillingene for annonseforslag.
  6. For å forhindre at annonseforslag automatisk tas i bruk etter 14 dager, velg Ikke ta i bruk annonseforslag automatisk
    • Valgfritt: Gi tilbakemelding om hvorfor du velger å ikke bruke annonseforslag automatisk.
  7. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

Merk: Hvis du velger bort annonseforslag, blir de ikke lenger implementert automatisk 14 dager etter at de blir generert. Du kan fortsatt motta fremtidige annonseforslag på Anbefalinger-siden, men de blir ikke tatt i bruk automatisk. Du må selv velge å ta dem i bruk manuelt før annonsene vises.

Link til beslektet innhold