Mainosehdotusten hallinta

Tämä artikkeli koskee vain hakuverkostokampanjoiden mainosehdotuksia. Lue lisätietoja älykkäiden kampanjoiden mainosehdotuksista.

Mainosehdotuksia voidaan aluksi hallita tilin Suositukset-sivulla. Siellä voit ottaa ehdotukset käyttöön, muokata niitä tai hylätä ne.

• Jos otat mainosehdotuksia käyttöön, ne näkyvät tavallisten mainosten tapaan Mainokset ja laajennukset ‑sivulla. Jos mainosehdotuksia on otettu automaattisesti käyttöön 14 päivän kuluttua niiden luomisesta, niiden yhteydessä näkyy Automaattinen mainosehdotus ‑tunniste.
  • Jos hylkäät mainosehdotuksia, kyseisiä mainoksia ei näytetä, mutta saatat silti jatkossakin saada mainosehdotuksia.

Mainosehdotusten muokkaaminen, keskeyttäminen ja poistaminen

Voit hallita mainosehdotuksia samalla tavalla kuin tavallisia mainoksia: voit muokata, keskeyttää ja poistaa niitä sekä ottaa niitä uudelleen käyttöön. Tämä koskee kaikkia mainosehdotuksia, jotka olet ottanut käyttöön tai jotka on otettu automaattisesti käyttöön 14 päivän kuluttua niiden luomisesta. Lue lisätietoja mainoksen muokkaamisesta, keskeyttämisestä ja jatkamisesta sekä mainoksen poistamisesta.

Mainosehdotusten poistaminen käytöstä

Mainosehdotukset otetaan oletuksena automaattisesti käyttöön uusilla Google Ads ‑tileillä. Jos et halua ottaa mainosehdotuksia automaattisesti käyttöön, voit poistaa ne käytöstä manuaalisesti. Aiemmin automaattisesti käyttöönotetut mainosehdotukset pysyvät edelleen aktiivisina. Voit muokata, keskeyttää tai poistaa aiemmin automaattisesti käyttöönotettuja mainosehdotuksia Mainokset ja laajennukset ‑sivulta.

Mainosehdotusten poistaminen käytöstä tilitasolla

Jos et halua, että mainosehdotukset otetaan automaattisesti käyttöön tavallisella Google Ads ‑tililläsi, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemman reunan sivuvalikosta Asetukset.
  3. Valitse sivun yläreunasta Tilin asetukset.
  4. Klikkaa Mainosehdotukset‑kohdan vieressä olevaa avausnuolta.
  5. Valitse Älä ota mainosehdotuksia automaattisesti käyttöön.
    • Valinnainen: Kerro meille, miksi et halua ottaa mainosehdotuksia automaattisesti käyttöön.
  6. Klikkaa Tallenna

Useiden mainosehdotusten poistaminen käytöstä kerralla hallinnoijan tilin tasolla

Jos et halua, että mainosehdotukset otetaan automaattisesti käyttöön yhdellä tai useammalla tililläsi hallinnoijan tilin tasolla, voit poistaa automaattisen käyttöönoton usealta tililtä kerralla seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Tilit.
  3. Valitse sivun yläreunasta Tilienhallinta.
  4. Valitse vasemmalta puolelta niiden tilien valintaruudut, joilla et halua ottaa automaattisesti käyttöön mainosehdotuksia.
  5. Klikkaa taulukon yläpuolella olevan sinisen palkin Muokkaa-avausnuolta ja valitse sitten Muuta mainosehdotusten asetuksia.
  6. Jos et halua, että mainosehdotukset otetaan automaattisesti käyttöön 14 päivän kuluttua niiden luomisesta, valitse Älä ota mainosehdotuksia automaattisesti käyttöön
    • Valinnainen: Kerro meille, miksi et halua ottaa mainosehdotuksia automaattisesti käyttöön.
  7. Tallenna muutokset klikkaamalla Käytä.

Huom. Jos poistat mainosehdotukset käytöstä, niitä ei oteta enää automaattisesti käyttöön 14 päivän kuluttua niiden luomisesta. Mainosehdotuksia saatetaan silti jatkossakin näyttää Suositukset-sivulla, mutta niitä ei oteta automaattisesti käyttöön. Jos haluat näyttää kyseisiä mainoksia, sinun on otettava ne käyttöön manuaalisesti.