Lokale tjenester-anmeldelser

Hvorfor anmeldelser betyr noe

Stjernerangering og antall anmeldelser påvirker hvordan virksomheten din er rangert i Lokale tjenester-enheten. Leverandører med høyere stjernerangeringer og flere anmeldelser skiller seg ut og får vanligvis flere jobber via Lokale tjenester-annonser.

Hvordan kan jeg få anmeldelser?

Det er mer sannsynlig at kunder legger igjen en anmeldelse hvis forespørselen kommer direkte fra deg. Det er flere måter du kan oppfordre kundene til å legge igjen anmeldelse på. Du kan dele din personlige Google-link for anmeldelser, du kan markere potensielle salg som bestilt, eller du kan spørre etter anmeldelser direkte i «Anmeldelser»-delen av Lokale tjenester-appen eller i innboksen for potensielle salg på en PC.

1. Bruk Google-linken din for å be om en anmeldelse

Du får en personlig Google-link for anmeldelser når du registrerer deg for Lokale tjenester. Du kan dele linken din direkte med kunder for å be om en anmeldelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner linken for anmeldelser.

Du kan også be om trykte kort som inneholder linken din, som du kan gi ut til kunder. Ta kontakt med oss for å be om trykte kort.

2. Markér potensielle salg som bestilt og legg til kundenes e-postadresser til potensielle telefonsalg

Google sender automatisk en forespørsel om anmeldelse via e-post når du merker et potensielt salg på melding som bestilt. Du blir bedt om å oppgi kundens e-postadresse for potensielle telefonsalg.

3. Bruk «Be om en anmeldelse»-funksjonen

Du kan be om en anmeldelse direkte i «Anmeldelser»-delen i appen eller i innboksen for potensielle salg på en PC. Velg Be om en anmeldelse ved siden av hver jobb. Bekreft kundeinformasjon og velg Send. I appen må du merke et potensielt salg som bestilt før du kan be om en anmeldelse.

Hvor ligger anmeldelsene?

Anmeldelsene dine vises i profilen din. Du kan også se fullførte anmeldelser i «Anmeldelser»-delen i appen eller i innboksen for potensielle salg på en PC.

Merk: Anmeldelser vises i Lokale tjenester-annonsen din etter omtrent 2 virkedager. Alle anmeldelser må bestå godkjenningsprosessen vår før de legges ut. Av og til tar denne prosessen mer enn 2 virkedager.

Anmeldelsestyper

Anmeldelser bekreftet av Google

Anmeldelser for leverandører som er funnet og ansatt gjennom Lokale tjenester, inkluderer et «Bekreftet av Google»-merke. Dette betyr at kunden som skrev anmeldelsen, bestilte jobben via Google. Av og til er det slik at en anmeldelse for en jobb som er bestilt gjennom Google, ikke kan bekreftes. Hvis du ser en anmeldelse som burde ha vært bekreftet, kan du ta kontakt med brukerstøtteteamet.

Lokale tjenester-leverandører kan også ha anmeldelser for andre jobber (som f.eks. når en kunde henvises av en nabo). Slike anmeldelser har ikke et «Bekreftet av Google»-merke.

Anonyme anmeldelser

Google gir anmeldere muligheten til å beskytte identiteten sin og legge inn en anmeldelse uten navn eller profilbilde. Anonyme anmeldelser inneholder datoen tjenesten ble utført på (uke eller måned), type tjeneste som ble gitt og byen der tjenesten ble utført i, hvis dette er tilgjengelig.

Google Min bedrift-anmeldelser

Anmeldelsene dine på Google Min bedrift vises også i Lokale tjenester-annonsen din.

Anmeldelser slettes ikke når du forlater programmet

Anmeldelser som er samlet inn via Lokale tjenester, inkludert anmeldelser som er bekreftet av Google – som i dag bare vises i Lokale tjenester-enheten – slettes ikke når en leverandør forlater Lokale tjenester-programmet.

Lokale tjenester-anmeldelser kombineres med andre anmeldelser på Google i de kommende månedene. Finn ut mer om anmeldelser som er bekreftet av Google

Retningslinjer for anmeldelser

Bedriften din må ha minst én anmeldelse før annonsen din kan vises på Google Søk. Du kan ta kontakt med oss hvis du mener at en anmeldelse er falsk eller manipulert. Finn ut mer om retningslinjene for Lokale tjenester