Anmeldelser av Lokale tjenester-annonser

Årsakene til at anmeldelser er viktige

Stjernerangeringen din og antallet anmeldelser du har, påvirker hvordan bedriften din er rangert i Lokale tjenester-annonseenheten. Leverandører med høyere stjernerangeringer og flere anmeldelser skiller seg ut og får vanligvis flere oppdrag via Lokale tjenester-annonser.

Hvordan kan jeg få anmeldelser?

Det er mer sannsynlig at kunder legger igjen en anmeldelse hvis du ber dem direkte om å gjøre dette. Hvis du annonserer direkte med Google, kan du oppmuntre kundene til å skrive anmeldelser på måtene oppført nedenfor.

1. Bruk Google-linken din til å be om en anmeldelse

Du får en personlig Google-link for anmeldelser når du registrerer deg for Lokale tjenester-annonser. Du kan dele linken direkte med kundene for å be om anmeldelser. Hvis du ikke finner denne linken, kan du kontakte oss.

2. Merk potensielle salg som bestillinger, og be om anmeldelser (bare i USA og Canada)

Når du merker et potensielt salg som en bestilling, kan du velge å be om en anmeldelse via Google. Hvis du velger dette alternativet, gir du Google tillatelse til å sende en e-post til kunden din med en link vedkommende kan bruke til å legge inn en anmeldelse. Du blir bedt om å oppgi kundens e-postadresse (om denne ikke er oppgitt allerede) og bekrefte at vedkommende har godtatt å motta denne e-posten fra Google.

3. Be om anmeldelser via «Anmeldelser»-fanen (bare i USA og Canada)

Du kan også be om anmeldelser via Google på «Anmeldelser»-fanen i appen eller i innboksen for potensielle salg på datamaskinen. Velg Ask for review (be om en anmeldelse) ved siden av de enkelte oppdragene. Du blir bedt om å oppgi kundens e-postadresse (om denne ikke er oppgitt allerede) og bekrefte at denne personen har godtatt å motta en forespørsel fra Google om å legge igjen en anmeldelse.

4. Bruk «Skriv en anmeldelse»-funksjonen

Du kan også få anmeldelser fra kunder som ikke bestilte tjenesten din via Lokale tjenester-annonser. Kundene må i så fall gå til «Anmeldelser»-delen i bedriftsprofilen din og klikke på Skriv en anmeldelse for å skrive anmeldelsen og gi deg en stjernerangering.

Finansielle rådgivere er et unntak og kan ikke be om anmeldelser.

Her finner du anmeldelser

Anmeldelsene dine vises i profilen din. Du kan også se fullførte anmeldelser i Anmeldelser-delen i appen eller i innboksen for potensielle salg på datamaskinen.

Merk: Anmeldelser vises i Lokale tjenester-annonser etter omtrent to virkedager. Alle anmeldelser må bestå godkjenningsprosessen vår før de legges ut. Fra tid til annen kan denne prosessen ta mer enn to virkedager.

Typer anmeldelser

Anmeldelser bekreftet av Google

Merk: Anmeldelser bekreftet av Google er foreløpig bare tilgjengelig i USA og Canada.

I anmeldelser av leverandører som er funnet og hyret inn gjennom Lokale tjenester-annonser, vises det en «Bekreftet av Google»-etikett. Dette betyr at kunden som skrev anmeldelsen, fant tjenesteleverandøren via Google. Av og til er det slik at en anmeldelse av et oppdrag som er bestilt gjennom Google, ikke kan bekreftes. Hvis du ser en anmeldelse som burde ha vært bekreftet, kan du kontakte brukerstøtteteamet.

Anmeldelser fra andre kilder

Tjenesteleverandører som markedsføres ved hjelp av Lokale tjenester-annonser, kan også ha anmeldelser av andre oppdrag som ikke er bestilt via Lokale tjenester-annonser. Her kan det være snakk om anmeldelser som er lagt ut på Google Min bedrift eller partnernettsteder. Slike anmeldelser har ikke noen «Bekreftet av Google»-etikett.

Anonyme anmeldelser

Google gir anmeldere muligheten til å skjule identiteten sin og legge inn anmeldelser uten navn eller profilbilde. Anonyme anmeldelser omfatter datoen tjenesten ble utført på (uke eller måned), typen tjeneste som ble levert, og byen der tjenesten ble utført, hvis dette er tilgjengelig.

Anmeldelser slettes ikke om du forlater programmet

Anmeldelser samlet inn via Lokale tjenester-annonser, innbefattet anmeldelser bekreftet av Google – som i dag bare vises i Lokale tjenester-enheten – slettes ikke når en leverandør forlater Lokale tjenester-programmet.

I løpet av de neste månedene kan vi komme til å kombinere anmeldelser av Lokale tjenester-annonser med andre anmeldelser på Google. Finn ut mer om anmeldelser som er bekreftet av Google

Retningslinjer for anmeldelser

Bedriften din må ha minst én anmeldelse før annonsen din kan vises på Google Søk. Hvis du mener at en anmeldelse er falsk eller på annen måte er manipulert, kan du kontakte oss. Finn ut mer om retningslinjene for Lokale tjenester