Anmeldelser af lokale services

Derfor er anmeldelser vigtige

Antallet af stjerner og anmeldelser påvirker din virksomheds rangering i enheden med lokale services. De udbydere, der har flest stjerner og anmeldelser, skiller sig ud, og de får typisk booket flere opgaver via annoncer for lokale services.

Hvordan kan jeg få anmeldelser?

Kunderne har sandsynligvis større lyst til at give dig en anmeldelse, hvis anmodningen kommer direkte fra dig. Der er flere måder, hvorpå du kan opfordre kunderne til at skrive en anmeldelse: Ved at dele dit tilpassede link til anmeldelse på Google, ved at markere dine kundeemner som bookede eller ved direkte at anmode om anmeldelser i sektionen "Anmeldelser" i appen Lokale services eller i indbakken for kundeemner (på computer).

1. Brug dit Google-link til at anmode om en anmeldelse

Du modtager et tilpasset link til anmeldelse på Google, når du tilmelder dig Lokale services. Del dit link direkte med kunderne for at anmode om en anmeldelse. Kontakt os, hvis du ikke kan finde dit link til anmeldelse.

Du kan også anmode om trykte kort med linket, som du kan dele ud til dine kunder. Kontakt os for at anmode om trykte kort.

2. Markér kundeemner som bookede, og føj kundernes mailadresser til telefonkundeemner

Google sender automatisk en anmodning om en anmeldelse via mail, når du markerer et kundeemne fra en besked som booket. Du bliver bedt om at oplyse kundens mailadresse til telefonkundeemner.

3. Brug funktionen "Anmod om en anmeldelse"

Du kan anmode om en anmeldelse direkte i sektionen "Anmeldelser" i appen eller i din indbakke for kundeemner (på computer). Vælg Anmod om en anmeldelse ud for hver opgave. Bekræft alle kundeoplysningerne, og vælg Send. I appen skal du markere et kundeemne som booket, før du kan anmode om en anmeldelse.

Hvor kan du se dine anmeldelser?

Dine anmeldelser vises på din profil. Du kan også se afsluttede anmeldelser i sektionen "Anmeldelser" i appen eller i indbakken for kundeemner (på computer).

Bemærk! Anmeldelser bør vises i din annonce på Lokale services i løbet af cirka 2 hverdage. Alle anmeldelser skal gennem vores godkendelsesproces, før de kan offentliggøres. Denne proces kan undertiden vare mere end 2 hverdage.

Anmeldelsestyper

Google-bekræftede anmeldelser

Anmeldelser af udbydere, som er fundet og hyret via Lokale services, har en "Google-bekræftet"-etiket. Det betyder, at den kunde, der har skrevet anmeldelsen, bookede opgaven via Google. Det kan forekomme, at en anmeldelse af et job, som er blevet booket via Google, ikke kan bekræftes. Kontakt supportteamet, hvis du ser en anmeldelse, der skal bekræftes.

Udbydere af lokale services kan også have anmeldelser fra andre opgaver (hvis en kunde for eksempel er blevet henvist af en nabo). Denne type anmeldelser har ikke en "Google-bekræftet"-etiket.

Anonyme anmeldelser

Google giver anmeldere mulighed for at beskytte deres identitet og skrive en anmeldelse uden navn eller profilbillede. Anonyme anmeldelser indeholder datoen, hvor tjenesten blev udført (uge eller måned), den type tjeneste, der blev leveret, og den by, hvor tjenesten blev udført, hvis den er tilgængelig.

Google My Business-anmeldelser

Dine anmeldelser på Google My Business vises også i din annonce på Lokale services.

Anmeldelser slettes ikke, når du forlader programmet

Anmeldelser, der indsamles via Lokale services, herunder Google-bekræftede anmeldelser (som i øjeblikket kun vises i enheden Lokale services), slettes ikke, når en udbyder forlader programmet Lokale services.

I løbet af de kommende måneder lægges anmeldelser fra Lokale services sammen med andre anmeldelser på tværs af Google. Få flere oplysninger om Google-bekræftede anmeldelser

Politikker for anmeldelser

Din virksomhed skal have mindst én anmeldelse, før din annonce kan gå live på Google Søgning. Kontakt os, hvis du mener, at en anmeldelse er falsk, eller der på anden måde er blevet manipuleret med den. Få flere oplysninger om politikker for Lokale services